Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
va arat o poza sa intelegeti mai bine :
Adika este o categorie , si are mai multe forum-uri in ea....10 sa zicem , si pe acea categorie in capat este butonul + , si cand apesi pe el , iti strange categoria si se vede doar ea , cele 10 forumuri nu se mai vad.... si asa poti face cu toate categoriile , si am vazut ca e posibil si la widget-uri asa ceva....
ma ajuta cineva ? cum se poate face asa ? trebuie un cod ceva ? sau e de la tema si nu se poate decat daca instalez tema respectiva ?
Adika este o categorie , si are mai multe forum-uri in ea....10 sa zicem , si pe acea categorie in capat este butonul + , si cand apesi pe el , iti strange categoria si se vede doar ea , cele 10 forumuri nu se mai vad.... si asa poti face cu toate categoriile , si am vazut ca e posibil si la widget-uri asa ceva....
ma ajuta cineva ? cum se poate face asa ? trebuie un cod ceva ? sau e de la tema si nu se poate decat daca instalez tema respectiva ?
Re: Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
acest lucru am vazut numai la versiunile invision. nu cred ca se poate face si pe celalalte versiuni, corectati-ma daca gresesc
Re: Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
Daca se doreste utilizarea unei optiuni de acest gen fara folosirea unor coduri, da, doar la versiunea Invision se poate folosi. Nu stiu insa daca este un cod CSS pentru asta, sa minimizeze sau sa maximizeze o categorie anume la celelalte versiuni.
mnah, eu am phpbb 2 , si ma gandeam ca se poate , daca nu se poate , si nu stie nimeni cum , rog sa se inchida......invision nu pun ca nu imi place )
poate totusi stie cineva...
edit: am vazut in alta parte si la widget , ca se pot minimiza/maximiza , deci , cred ca trebuie sa fie un cod ceva....
ca daca iti pui invision , nu ai sa minimzezi/maximizezi widgeturile....
poate totusi stie cineva...
edit: am vazut in alta parte si la widget , ca se pot minimiza/maximiza , deci , cred ca trebuie sa fie un cod ceva....
ca daca iti pui invision , nu ai sa minimzezi/maximizezi widgeturile....
Ceea ce ai vazut tu era pe un forumgratuit ?
Vizitato- Vizitator
da , ....iti dau acum PM cu link ,ca sa vezi...sa nu fac reclama aici la forum-ul lui
edit : ,mda...si-a schimbat teme ieri avea , ca print-ul de la el am facut si face parte din forum gratuit... poate avea invision cum zic si restu...si nu se poate face la celelalte teme... :-??
edit : ,mda...si-a schimbat teme ieri avea , ca print-ul de la el am facut si face parte din forum gratuit... poate avea invision cum zic si restu...si nu se poate face la celelalte teme... :-??
uite aici tema despre care vorbesti , am cautat in tot hitskin si acest lucru este posibil doar la invision
aham , inteleg , mersi mult ca te-ai chinuit....
se poate inchide....ma gandeam ca se poate pune si la celelalte versiuni , nu doar invision....
rog topic inchis
se poate inchide....ma gandeam ca se poate pune si la celelalte versiuni , nu doar invision....
rog topic inchis
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
» Cum fac sa pun acelea cu "ACCES DIRECT" si "DESPRE FF"?
» Se Poate schimba "desingul" la Top Postatori?
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Cum fac sa pun acelea cu "ACCES DIRECT" si "DESPRE FF"?
» Se Poate schimba "desingul" la Top Postatori?
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum