Donati un anumit nr de puncte pentru toti membrii forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut ca nu se poate dona un anumit numar de puncte la toti membrii ci fi trebuie cautat membru cu membru pt a ii se atribui acele punct ori fie se atribuie puncte la grupuri (da dar nu totii membrii fac parte din acele grupuri) asa ca m-ama gandit ca poate ar fi o idee buna sa propun sa fie implemantata o optiune unde sa poti dona un anumit nr de puncte la toti membrii.
Iata si o Poza ajutatoare
Am vazut ca nu se poate dona un anumit numar de puncte la toti membrii ci fi trebuie cautat membru cu membru pt a ii se atribui acele punct ori fie se atribuie puncte la grupuri (da dar nu totii membrii fac parte din acele grupuri) asa ca m-ama gandit ca poate ar fi o idee buna sa propun sa fie implemantata o optiune unde sa poti dona un anumit nr de puncte la toti membrii.
Iata si o Poza ajutatoare
Re: Donati un anumit nr de puncte pentru toti membrii forumului
Alice L. a scris:Nu!Membri pot sa-si "castige" punctele.Toti le primesc in mod egal !
Total de acord....am votat NU
Sloganul meu : vrei puncte ? posteaza )
Re: Donati un anumit nr de puncte pentru toti membrii forumului
Daca doriti sa donati puncte tuturor membrilor, ii puteti adauga pe toti intr-un grup.
Optiune implementata.
Sondaj inchis.
Optiune implementata.
Sondaj inchis.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Probleme legate de avatar pentru toti membrii
» Trimitere un email pentru toti membri forumului.
» Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
» Trimitere Pm la toti membrii
» Nu pot trimite mesaj la toti membrii
» Trimitere un email pentru toti membri forumului.
» Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
» Trimitere Pm la toti membrii
» Nu pot trimite mesaj la toti membrii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum