Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
Salut !
Atentie .... stiu cum se pune o iconita la un membru ....dar eu vreau sa fie administrat automat !!!
Atentie .... stiu cum se pune o iconita la un membru ....dar eu vreau sa fie administrat automat !!!
Ultima editare efectuata de catre mariusjack in Joi Apr 25, 2013 8:44 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
Buna ziua.
Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS, si adaugati urmatorul cod:
Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS, si adaugati urmatorul cod:
- Cod:
a[href^="/u"]{
background: url("http://s19.postimage.org/hepd54wy7/membru.png");
padding-left: 18px;
background-repeat: no-repeat !important;
}
Re: Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
Subiectul a fost marcat ca fiind rezolvat, deci il voi trimite in arhiva.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Cum adaug iconita la membri noi
» Problema la iconita de la membri..
» Donati un anumit nr de puncte pentru toti membrii forumului
» Cum sa inlocuiesc iconita de la Forum Blocat/Mesaje Noi/ Nici un mesaj nou cu iconita forumului adaugata de mine
» Cum pot face sa iba toti membri icon
» Problema la iconita de la membri..
» Donati un anumit nr de puncte pentru toti membrii forumului
» Cum sa inlocuiesc iconita de la Forum Blocat/Mesaje Noi/ Nici un mesaj nou cu iconita forumului adaugata de mine
» Cum pot face sa iba toti membri icon
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum