Trimitere Pm la toti membrii
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Trimitere Pm la toti membrii
Salut,
Am si eu o mica intrebare. Detin un forum de peste 14.000 de utilizatori ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) si nu mai pot da PM la toti utilizatorii ( Doar care au membru atat) restul utilizatorilor nu au culoare si nu pot sa le trimit PM.
Cum fac sa trimit tuturor PM ?
Am si eu o mica intrebare. Detin un forum de peste 14.000 de utilizatori ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) si nu mai pot da PM la toti utilizatorii ( Doar care au membru atat) restul utilizatorilor nu au culoare si nu pot sa le trimit PM.
Cum fac sa trimit tuturor PM ?
Re: Trimitere Pm la toti membrii
Salut!
Intra in ACP ~> General ~> Newsletter ~> Scrie si trimite
Acum aici puteti completa dupa preferintele dvs. , dar la ''Destinatarii'' alegeti "Toti membrii"
Intra in ACP ~> General ~> Newsletter ~> Scrie si trimite
Acum aici puteti completa dupa preferintele dvs. , dar la ''Destinatarii'' alegeti "Toti membrii"
Problema e urmatoarea, stiu cum sa trimit, dar cand mi-am recuperat forumul am restructurat tot, am sters toate gradele si le-am schimbat dar forumul avea 10000+ membri ...Eu vreau ca toti membrii mei sa aiba culoarea de la membru
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] vezi ca unii membri au culoare, majoritatea insa nu.
PS: Membrii care nu au culoare au 0 mesaje...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] vezi ca unii membri au culoare, majoritatea insa nu.
PS: Membrii care nu au culoare au 0 mesaje...
Bună ziua,
Problema este de la grup. Dacă forumul dvs are peste 10.000 de membri, numărul minim de mesaje este 1, nu 0. Adică, fiecare membru trebuie să posteze cel puțin un mesaj pentru a putea intra în grupul respectiv, în acest caz „Membri”.
Problema este de la grup. Dacă forumul dvs are peste 10.000 de membri, numărul minim de mesaje este 1, nu 0. Adică, fiecare membru trebuie să posteze cel puțin un mesaj pentru a putea intra în grupul respectiv, în acest caz „Membri”.
Ultima editare efectuata de catre Nocti in Sam Noi 21, 2015 5:56 pm, editata de 1 ori (Motiv : Edit)
Typlo a scris:Bună ziua,
Nu exista o posibilitate in care sa fac ca toti membrii sa aiba grad de "Membru" ?
Buna seara,
Modificati grupul de membrii astfel incat aderarea incepe de la 0 mesaje.
ACP > Utilizatori & Grupuri > Grupuri > Administrarea Grupurilor > Modificati grup-ul dorit( ): Adeziunea automata a membrilor : Da ; Numar minim de posturi: 0.
ACP > Utilizatori & Grupuri > Grupuri > Administrarea Grupurilor > Modificati grup-ul dorit( ): Adeziunea automata a membrilor : Da ; Numar minim de posturi: 0.
Emanuel a scris:Buna seara,
Salut, Imi modifica automat cand pun 0 in 1 !
Buna seara,
Va sugerez sa stergeti complet grup-ul si sa adaugati un alt grup, setat pe adeziune automata la 0 mesaje. Daca nici asa nu merge, incercati cu un alt browser si/sau eliminati memoria cache si cookies.
Va sugerez sa stergeti complet grup-ul si sa adaugati un alt grup, setat pe adeziune automata la 0 mesaje. Daca nici asa nu merge, incercati cu un alt browser si/sau eliminati memoria cache si cookies.
Subiecte similare
» Trimitere un email pentru toti membri forumului.
» De ce nu s-a trimis newsletterul la toti membrii ?
» Nu pot trimite mesaj la toti membrii
» Trimitere PM
» cum adaug o semnatura default la toti membrii ?
» De ce nu s-a trimis newsletterul la toti membrii ?
» Nu pot trimite mesaj la toti membrii
» Trimitere PM
» cum adaug o semnatura default la toti membrii ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum