Ce sporturi practicati sau ati practicat
Pagina 4 din 14 • Distribuiţi
Pagina 4 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Ce sporturi practicati sau ati practicat
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic,trebuie sa puneti ce sporturi va plac si ce sporturi practicati sau ati practicat.
Mie imi pplace fotbal,basket si cama tat.
Acum nu practic nimic,am practicat dansuri,karate,atletism si cam atat,poate ma duc la inot.
Voi?
In acest topic,trebuie sa puneti ce sporturi va plac si ce sporturi practicati sau ati practicat.
Mie imi pplace fotbal,basket si cama tat.
Acum nu practic nimic,am practicat dansuri,karate,atletism si cam atat,poate ma duc la inot.
Voi?
Re: Ce sporturi practicati sau ati practicat
Tennis - am practicat.
Innot - vreau
Innot - vreau
Am practicat doar câteva sporturi, unele fiind de club.
Cel mai mult îmi place înotul,un sport super tare! De asemenea, îmi place foarte mult să mă joc voley! Am făcut câteva cursuri de tenis de câmp. Este foarte frumos tenisul de câmp . Ar trebui să incercaţi! Pot să spun că nu îmi place fotbalul!
Cel mai mult îmi place înotul,un sport super tare! De asemenea, îmi place foarte mult să mă joc voley! Am făcut câteva cursuri de tenis de câmp. Este foarte frumos tenisul de câmp . Ar trebui să incercaţi! Pot să spun că nu îmi place fotbalul!
imi place fotbalul , ciclism , ping-pong , tenis de camp .... am practicat si karate (shotokan)
Si eu am practicat multe sporturi la viata mea: karate, handbal, fotbal, tenis de camp
Momentan practic inotul, deoarece mi se pare cel mai bun sport pentru ca antreneaza aproape toate grupele de muschi
Momentan practic inotul, deoarece mi se pare cel mai bun sport pentru ca antreneaza aproape toate grupele de muschi
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Fotbal 3-4 ani .. dar acum joc ocazional Razz de placere ..
Sunt Jucator de Handball
Sporturile mele favorite sunt fotbalul si inotul
adys- Membru nou
Data înscrierii : 08/07/2010
mie imi place fotbalu si wrestlingul si mai joc fotbal ocazional
Arte martiale de 15 ani , imi continui activitatea si am rezultate mondiale (Vice-Campion Mondial) , Internationale / Europene (Campion European) si Nationale (Campion National Seniori).
CheGuevara- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 23/07/2010
Pagina 4 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Pagina 4 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum