Ce sporturi practicati sau ati practicat
Pagina 3 din 14 • Distribuiţi
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Ce sporturi practicati sau ati practicat
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic,trebuie sa puneti ce sporturi va plac si ce sporturi practicati sau ati practicat.
Mie imi pplace fotbal,basket si cama tat.
Acum nu practic nimic,am practicat dansuri,karate,atletism si cam atat,poate ma duc la inot.
Voi?
In acest topic,trebuie sa puneti ce sporturi va plac si ce sporturi practicati sau ati practicat.
Mie imi pplace fotbal,basket si cama tat.
Acum nu practic nimic,am practicat dansuri,karate,atletism si cam atat,poate ma duc la inot.
Voi?
Re: Ce sporturi practicati sau ati practicat
Mie imi plac urmatoarele sporturi:
Fotbal, Baschet, Handbal, Volei
Practic -> Fotbal
Fotbal, Baschet, Handbal, Volei
Practic -> Fotbal
KanYST- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 07/01/2009
Mulțumiri : 0
ping-pong si mersul pe jos
ping-ponc mai merge dar mersul pe jos ?
scuze pentru offtopic
scuze pentru offtopic
De la o anumita virsta si mersul pe jos devine sport
De altfel, se pare ca e cel mai sanatos sport, este echivalat cu un exercitiu cardio (pentru fortificarea inimii).
De altfel, se pare ca e cel mai sanatos sport, este echivalat cu un exercitiu cardio (pentru fortificarea inimii).
umpic de bascket, ciclism si umpic de ping-pong
mie nu imi place deloc fotbalul...
mie nu imi place deloc fotbalul...
Vizitato- Vizitator
Topic marcat subiect unic
Vizitato- Vizitator
Am practicat basket,inot si practic calarie(de cateva ori pe an) si meg cu bicicleta mult prin parc,alerg
fotbal , basket , [basket ocazional]
praactic ->fotbal si sunt portar
praactic ->fotbal si sunt portar
Ca si altii de pe aici, am practicat in decursul scurtei mele prezente pe acest pământ, citeva sporturi, unele de club ( performanta), altele de amator, insa, nu e frumos sa ma infoiez aici si sa ma umflu in pene ca un curcan beat, chiar daca am luat vreo diploma, sau vreo recompensa de pe urma lor.
E de ajuns sa spun doar atit :
Înotul, pe care eu nu-l consider un sport, ( inot de cind aveam 5 ani ), e ceva ce oricine ar trebui sa il cunoasca, de aceea, nu-l categorisesc ca facind parte din sporturile apropiate mie, ci mai repede o forma de relaxare, si, de ce nu, de supravietuire in anumite situatii.
Primul sport a fost voleiul, incepind din clasa a 7-a, si pe care l-am urmat mult timp.Il practic, ca amator, si acum.
Al doilea, ciclism. Ruta mea de "suflet" - Bucuresti - Giurgiu si retur, in grup de 2-3.
Tenis de câmp si de masa.
Si arta apararii.
Nu intereseaza cit de prost sau de bun sunt in toate astea, nu conteaza ce diplome am luat sau n-am luat, pe sector, judet, regiune, sat, comuna, ori ulită a cătunului..
Actualmente, practic ca amator doar arta apararii, din cauza serviciului.
Ca si vizitatorul de mai sus ( cred ca era sLg ), urasc, din tot sufletul fotbalul, sport ajuns afacere, la noi in tara, sport in care majoritatea au intrat nu din pasiune pentru fotbal, ci doar pentru avantajele pe care le au - multi bani, masini, fătuci cu limba scoasa dupa ei, si marea majoritate, cu exceptia citorva ( ex. Cristi Chivu ), sunt niste analfabeti aroganti, plini de tupeu si fara bun simt.
Va recomand si voua sa faceti sport cit mai mult, in detrimentul "sportului" in fata calculatorului, la nu stiu ce joc sângeros.
omienouăsuteşasezeci
E de ajuns sa spun doar atit :
Înotul, pe care eu nu-l consider un sport, ( inot de cind aveam 5 ani ), e ceva ce oricine ar trebui sa il cunoasca, de aceea, nu-l categorisesc ca facind parte din sporturile apropiate mie, ci mai repede o forma de relaxare, si, de ce nu, de supravietuire in anumite situatii.
Primul sport a fost voleiul, incepind din clasa a 7-a, si pe care l-am urmat mult timp.Il practic, ca amator, si acum.
Al doilea, ciclism. Ruta mea de "suflet" - Bucuresti - Giurgiu si retur, in grup de 2-3.
Tenis de câmp si de masa.
Si arta apararii.
Nu intereseaza cit de prost sau de bun sunt in toate astea, nu conteaza ce diplome am luat sau n-am luat, pe sector, judet, regiune, sat, comuna, ori ulită a cătunului..
Actualmente, practic ca amator doar arta apararii, din cauza serviciului.
Ca si vizitatorul de mai sus ( cred ca era sLg ), urasc, din tot sufletul fotbalul, sport ajuns afacere, la noi in tara, sport in care majoritatea au intrat nu din pasiune pentru fotbal, ci doar pentru avantajele pe care le au - multi bani, masini, fătuci cu limba scoasa dupa ei, si marea majoritate, cu exceptia citorva ( ex. Cristi Chivu ), sunt niste analfabeti aroganti, plini de tupeu si fara bun simt.
Va recomand si voua sa faceti sport cit mai mult, in detrimentul "sportului" in fata calculatorului, la nu stiu ce joc sângeros.
omienouăsuteşasezeci
Vizitato- Vizitator
sporturi sa vedem , am jucat fotbal vreo 4 ani la echipa de club din sinaia Carpati Sinaia mai exact , intr-un sezon am promovat si noi restul ne-am luat bataie de la toti , acuma mai practic cu prietenii cand imi permite timpul un fotbal un basket , sau tenis de camp .... plus ca ma mai duc la sala din cand in cand ( sala de sport nu de forta => cand este frig ploua etc ) , sportul este sanatatea , fara sport inchilozam de tot .......
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Pagina 3 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum