Cum fac sa apara la post-uri Last Edit ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum fac sa apara la post-uri Last Edit ?
Am venit din nou cu o problema .. imi puteti spune cum activez chestia aia care arata ora si data cand a fost editat postul ?? Ca nu gasesc .. voi aveti si m-am gandit ca o sa imi ziceti si mie
Re: Cum fac sa apara la post-uri Last Edit ?
Apare automat daca se editeaza un mesaj dupa care exista alte postari.
Daca mesajul este ultimul din topic, trebuie sa se completeze ceva in rubrica de jos "motivul editarii" pentru ca acea data a editarii sa apara.
In cazul userilor cu permisiuni de moderare, acel mesaj apare doar la mesajele proprii, exact cum am spus mai sus. Ca sa apara si in postarile altor membri pe care le editeaza un moderator, acesta trebuie neaparat sa completeze la motivul editarii, altfel nu stie nimeni ca a trecut pe acolo
Daca mesajul este ultimul din topic, trebuie sa se completeze ceva in rubrica de jos "motivul editarii" pentru ca acea data a editarii sa apara.
In cazul userilor cu permisiuni de moderare, acel mesaj apare doar la mesajele proprii, exact cum am spus mai sus. Ca sa apara si in postarile altor membri pe care le editeaza un moderator, acesta trebuie neaparat sa completeze la motivul editarii, altfel nu stie nimeni ca a trecut pe acolo
leoiri23 a scris:Apare automat daca se editeaza un mesaj dupa care exista alte postari.
Pai .. exemplu: daca un membru scrie un mesaj si mai tarziu se gandeste sa mai scrie ceva,il editeaza. Dar nu apare ca a fost editat .. Si de exemplu daca eu ca Administrator scriu un mesaj, nu apare cand a fost editat . Sau daca editez mesajul unui membru,tot nu apare
leoiri23 a scris:
Scuza-ma nu am citit . Dar totusi de ce nu merge la un simplu membru ?
Daca tot e acest topic deschis pe aceasta tema vreau sa intreb si eu se poate micsora acel scris care apare cand cineva isi editeaza maesajul pt ca pe forumul meu are aceeasi marime cu scrisul de baza =>imagine si e cam dreutant, as dori sa il mai micsorez daca se pate.
Multumesc!
Multumesc!
Kobr4, acum nu mai inteleg eu ce intrebi
sightless, forumul tau e Invision si de aici acel aspect. Iti recomand sa deschizi un topic la Probleme legate de un script, poate stie cineva un astfel de cod CSS pt Invision.
sightless, forumul tau e Invision si de aici acel aspect. Iti recomand sa deschizi un topic la Probleme legate de un script, poate stie cineva un astfel de cod CSS pt Invision.
Ultima editare efectuata de catre leoiri23 in Vin Iul 10, 2009 2:11 pm, editata de 1 ori
... Nu am invision !!! Phpbb23 .. dar o sa mai caut eu .. ma refeream ca daca un membru isi editeaza postul nu apare cand a fost editat .. poate poti sa o ajuti pe sightless (daca se poate ce vrea ea) .. Multumesc oricum !
moamaa 23 /?kobr4 a scris:... Nu am invision !!! Phpbb23 .. !
apare automat la fiecare edit pana in 24 de ore daca tu editezi la alticineva ca admin nu arata
Deci, eu am editat mesajul meu de mai sus, ca sa vedeti ca apare automat informatia la membrii care isi editeaza un mesaj care nu e ultimul in topic. Nu e nevoie sa treaca 24 de ore.
Daca insa intra alt moderator si edita mesajul meu, nu ar fi scris jos ca mesajul a fost editat. Intelegi acum, Kobr4?
Daca insa editez acest mesaj, care e ultimul in topic, nu va scrie nicaieri ca am facut-o. Doar daca scriu eu "motivul editarii", presupunind ca vreau neaparat sa se stie ca l-am editat.
Mai bine chiar nu stiu sa explic.
Daca insa intra alt moderator si edita mesajul meu, nu ar fi scris jos ca mesajul a fost editat. Intelegi acum, Kobr4?
Daca insa editez acest mesaj, care e ultimul in topic, nu va scrie nicaieri ca am facut-o. Doar daca scriu eu "motivul editarii", presupunind ca vreau neaparat sa se stie ca l-am editat.
Mai bine chiar nu stiu sa explic.
da lori daca tu acuma editezi la mine nu arata
pentru ca numai la postator apare
- Cod:
Ultima editare efectuata de catre leoiri23 in Vin Iul 10, 2009 2:11 pm, editata de 1 ori
pentru ca numai la postator apare
Kobr4, ai rezolvat?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Coloane post&topic + avatar si chenar ultimu post
» problema edit post
» Nu am butoanele Edit \ Post reply \ New Topic
» Cum pot face ca atunci cand cineva intra pe forum sa ii apara o imagine intrare forum?-Edit Lizzard [R]
» Optiune [edit] si [/edit]
» problema edit post
» Nu am butoanele Edit \ Post reply \ New Topic
» Cum pot face ca atunci cand cineva intra pe forum sa ii apara o imagine intrare forum?-Edit Lizzard [R]
» Optiune [edit] si [/edit]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum