problema edit post
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
problema edit post
Salut, am observat ca nu apare scris cand cineva editeaza un post, gen data ora si userul care a modificat postul respectiv. Stiti cumva unde nu am bifat ceva?
Va multumesc!
Va multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Tyger in Dum Iun 01, 2014 1:13 am, editata de 1 ori (Motiv : rezolvat)
Re: problema edit post
Panou de Administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript
Titlu: Personalizare "Ultima editare"
Amplasare: Topicuri
Cod JavaScript: Adaugati urmatorul cod.
Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS
Inlocuiti
cu imaginea de background dorita de dumneavoastra. Puteti modifica si celelalte variabile din codul CSS dupa dorinta.
Succes!
Titlu: Personalizare "Ultima editare"
Amplasare: Topicuri
Cod JavaScript: Adaugati urmatorul cod.
- Cod:
$(function() {
$(".postbody, .postbody + .gensmall").each(function() {
ultimaedicionstr = $(this).clone().children().remove().end().text();
if(ultimaedicionstr.match(/^Ultima editare efectuata de catre/gi)) $(this).html($(this).html().replace( ultimaedicionstr, "<span class='fa_edit'>" + ultimaedicionstr + "</span>"));
});
});
Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS
- Cod:
.fa_edit{
background-image: url(http://i1280.photobucket.com/albums/a484/llg-cstrike/css_zpsaeeed628.png);
background-repeat: no-repeat;
background-size: 100% 100%;
padding: 15px;
padding-top: 7px;
}
Inlocuiti
- Cod:
http://i1280.photobucket.com/albums/a484/llg-cstrike/css_zpsaeeed628.png
cu imaginea de background dorita de dumneavoastra. Puteti modifica si celelalte variabile din codul CSS dupa dorinta.
Succes!
am facut tot ce ai scris acolo.. am modificat un post al cuiva dar nu apare ca si cum l-as fi modificat eu cu nume data ora...
Pentru inceput, mergi in P.A. > General > Categorii si forumuri > Alege o sectiune unde membrii pot posta > Click pe > Bifeaza astfel incat membrii sa-si poata edita propriile mesaje.
Apoi, mergi in P.A. > General > Mesaje si emailuri > Configurare > Durata limita de editare a unui mesaj pentru un membru: NICIUNA.
In final roaga un utilizator care nu detine rang sa isi editeze un mesaj, pentru ca daca modifici tu ( ca administrator ) nu va aparea acel mesaj cu 'Ultima editare a fost efectuata...'.
Ar trebui sa mearga asa. Succes!
Apoi, mergi in P.A. > General > Mesaje si emailuri > Configurare > Durata limita de editare a unui mesaj pentru un membru: NICIUNA.
In final roaga un utilizator care nu detine rang sa isi editeze un mesaj, pentru ca daca modifici tu ( ca administrator ) nu va aparea acel mesaj cu 'Ultima editare a fost efectuata...'.
Ar trebui sa mearga asa. Succes!
Este bifat acolo asa cum ai zis tu, am intrat de pe un cont de membru si nu apare nimik in posturile care le-am modificat
Va rog sa inchideti topicul, am inteles cum fac sa apara datele editului, pt cei care au aceeasi problema, cand editati un post treceti neaparat motivul in campul de sub fereastra unde editati, altfel nu apare data, ora si userul care a editat postul.
Le multumesc tuturor celor care si-au dat interesul sa ma ajute.
Le multumesc tuturor celor care si-au dat interesul sa ma ajute.
Subiecte similare
» Cum fac sa apara la post-uri Last Edit ?
» Nu am butoanele Edit \ Post reply \ New Topic
» Problema cu fundalul la paginile html -=edit 1960=- [R]
» Problema Post-uri
» Problema post-it
» Nu am butoanele Edit \ Post reply \ New Topic
» Problema cu fundalul la paginile html -=edit 1960=- [R]
» Problema Post-uri
» Problema post-it
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum