Adaugare imagine pe host
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Adaugare imagine pe host
buna,am un forum si as dori sa stiu cum pot adauga o imagine pe forum...adik sa imi apara pe forum add image to host....si sa dau click acolo.am cautat raspunsuri dar nu am gasit nimik pe intelesul meu iar forumul e de tip phpBB daca ma poate ajuta cineva..!!!multumesc.
Re: Adaugare imagine pe host
In caseta de scriere a unui mesaj ai deja un astfel de buton, pentru imageshack in cazul userilor, sau servimg in cazul administratorului fondator:
Butonul din tutorial este suplimentar, pentru a putea folosi si tinypic drept host si functioneaza doar pe phpbb2.
Va atrag atentia totodata ca sintem forumul de suport in limba romana. Va rog sa utilizati limba romana in titlurile si mesajele dumneavoastra.
Butonul din tutorial este suplimentar, pentru a putea folosi si tinypic drept host si functioneaza doar pe phpbb2.
Va atrag atentia totodata ca sintem forumul de suport in limba romana. Va rog sa utilizati limba romana in titlurile si mesajele dumneavoastra.
am rezolvat.multumesc
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Adaugare imagine Rang [eroare]
» Eliminare imagine,adaugare text
» Adaugare imagine in loc de text la rang
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Cum pun o imagine in colt unde scrie ultimele mesaje?? (IMAGINE)
» Eliminare imagine,adaugare text
» Adaugare imagine in loc de text la rang
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Cum pun o imagine in colt unde scrie ultimele mesaje?? (IMAGINE)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum