Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
Buna. Am o problema, poate nu am cautat unde trebuia, dar nu reusesc sa aflu cum pot sa pun o imagine de fundal pe pagina, astfel incat backgroudul forumului sa fie diferit de aceasta imagine. (de exemplu cum este aici verde pe margine si sus si un fel de gri in zona din mijloc). Daca modific direct din optiuni se modifica peste tot, iar in CSS nu gasesc ce ar trebui sa introduc.
Re: Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/vreau-pe-forumul-meu-aceleasi-culori-ca-pe-acesta-t60.htm#255
Conturul acela, pe care il vezi tu cu verde, nu este o culoare, este o imagine.
Conturul acela, pe care il vezi tu cu verde, nu este o culoare, este o imagine.
Vizitato- Vizitator
Re: Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
multumesc. La momentul respectiv nu foloseam phpbb3 si aveam posibilitatea sa aleg numai o culoare de fundal, care se aplica atat paginii cat si regiunii centrale ocupate de forum. Acum am selectat phpbb3. Nu am nevoie sa pastres invision neaparat. In ceea ce ma priveste poate fi considerat rezolvat.
Stiu, dar in cazul meu voi pune o culoare.1960 a scris:Conturul acela, pe care il vezi tu cu verde, nu este o culoare, este o imagine.
airabyss, puteai sa folosesti editarea, nu sa faci dublu post.
Postările duble / triple sunt permise la un interval de 24 de ore.
Folosiţi butonul EDIT pentru a edita în ultimul dumneavoastră mesaj
Imi pare rau, regulamentul este acelasi pentru toti.
Rezolvat si inchis
Postările duble / triple sunt permise la un interval de 24 de ore.
Folosiţi butonul EDIT pentru a edita în ultimul dumneavoastră mesaj
Imi pare rau, regulamentul este acelasi pentru toti.
Rezolvat si inchis
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Fundal alb daca dau la alta pagina in topic
» Cum adaug un fundal diferit in categori
» cum schimb backgroundul pe forum, imaginea cea principala (de fundal)
» cum îngustez lățimea imaginii forumului a.î. să văd totul într-o imagine și să nu mai derulez pagina stânga-dreapta?
» cum pot face categoriile transparente astfel sa se vada poza de pe fundal
» Cum adaug un fundal diferit in categori
» cum schimb backgroundul pe forum, imaginea cea principala (de fundal)
» cum îngustez lățimea imaginii forumului a.î. să văd totul într-o imagine și să nu mai derulez pagina stânga-dreapta?
» cum pot face categoriile transparente astfel sa se vada poza de pe fundal
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum