Bara warn standard
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Bara de warn standard este o idee buna?
Bara warn standard
Rezumarea primului mesaj :
Sunt de parere ca ar fi mai util ca bara de warn care reprezinta ca un user nu are sanctiuni sa fie cea standard... in acest fel veti scapa de efortul de a le pune dvs.
Acum ceva timp vazusem un post de al lui 1960 in care spunea ca seteaza la fiecare user care posteaza bara de warn din cate imi amintesc.
Pentru început mergem în:
PA=>Utilizatori&Grupuri.
Selectăm apoi Profiluri
Dupa accea intram in Respectarea regulilor de exemplu...
Dupa care setati la 1. Valoare de origine => Inregistrare
Sunt de parere ca ar fi mai util ca bara de warn care reprezinta ca un user nu are sanctiuni sa fie cea standard... in acest fel veti scapa de efortul de a le pune dvs.
Acum ceva timp vazusem un post de al lui 1960 in care spunea ca seteaza la fiecare user care posteaza bara de warn din cate imi amintesc.
Bara warn standard
Pentru început mergem în:
PA=>Utilizatori&Grupuri.
Selectăm apoi Profiluri
Dupa accea intram in Respectarea regulilor de exemplu...
Dupa care setati la 1. Valoare de origine => Inregistrare
Re: Bara warn standard
eu unul nu inteleg despre ce vorbeste el,dar ar fii bine sa avem pe forumurile noastre un buton ,anume [Warn] , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
loolzor, asta ar fi o alta sugestie, din cate vad eu. Ar fi indicat, daca doresti, sa faci o sugestie separata pentru ca nu are legatura cu actuala propunere ce a fost lansata aici.
Nu inteleg cu ce deranjeaza daca un membru nu are afisata bara de warn in profil. NU se trage de aici imediat concluzia ca nu are nicio penalizare?
Nu neaparat. Pot exista avertizari mai vechi, dar daca nu a mai fost activ pe forum, nu a mai activat nimeni bara de warn.
Am inteles. Nu stiam asta.
fratilor mie numia apre asa cv al profil dau acolo la alea si cand dau profil apare altveva;0
Vă rugăm să scrieţi corect şi să nu mai folosiţi limbajul sms!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
OMG , ati dat`o in altceva, m-am referit , ca atunci cand fiecare utilizator posteaza, la mesajul lui sa apara BUTONUL WARN, si daca doresti sa dai warn apesi acel buton si gata, fara sa mai setezi din profil
fan^real^madrid, va rog sa va editati mesajul si sa va argumentati votul. Multumesc!
Sugestie acceptata si realizata.
Topic inchis si mutat in arhiva
Topic inchis si mutat in arhiva
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum