Bara warn standard
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Bara de warn standard este o idee buna?
Bara warn standard
Rezumarea primului mesaj :
Sunt de parere ca ar fi mai util ca bara de warn care reprezinta ca un user nu are sanctiuni sa fie cea standard... in acest fel veti scapa de efortul de a le pune dvs.
Acum ceva timp vazusem un post de al lui 1960 in care spunea ca seteaza la fiecare user care posteaza bara de warn din cate imi amintesc.
Pentru început mergem în:
PA=>Utilizatori&Grupuri.
Selectăm apoi Profiluri
Dupa accea intram in Respectarea regulilor de exemplu...
Dupa care setati la 1. Valoare de origine => Inregistrare
Sunt de parere ca ar fi mai util ca bara de warn care reprezinta ca un user nu are sanctiuni sa fie cea standard... in acest fel veti scapa de efortul de a le pune dvs.
Acum ceva timp vazusem un post de al lui 1960 in care spunea ca seteaza la fiecare user care posteaza bara de warn din cate imi amintesc.
Bara warn standard
Pentru început mergem în:
PA=>Utilizatori&Grupuri.
Selectăm apoi Profiluri
Dupa accea intram in Respectarea regulilor de exemplu...
Dupa care setati la 1. Valoare de origine => Inregistrare
Re: Bara warn standard
Se stia Kegan dar ma gandeam ca au si membri dreptul sa-si spuna parerea dar cred ca sondajul se va incheia cu NU, deci topicul nu isi mai are rostul...
EDIT: Se pare ca nu se va mai incheia neaparat cu NU! Depinde ce spun si ceilalti! Din cate vad lui leoiri i-a placut ideea!
EDIT: Se pare ca nu se va mai incheia neaparat cu NU! Depinde ce spun si ceilalti! Din cate vad lui leoiri i-a placut ideea!
Ultima editare efectuata de catre [BaD-BoY]@l3x@nDrU in Dum Iun 28, 2009 1:15 pm, editata de 1 ori
Bineinteles ca nu isi are rostul.Era de la sine inteles inca de la inceput caci sondajul se va incheia cu raspunsul final NU
Daca nu seteaza nimeni cum am zis , degeaba , bara de warn va fi setata si se va vedea in profil si post fara ca un moderator sa o bifeze
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
De ce ar trebui sa voteze doar moderatorii? Poate unii utilizatori doresc sa aiba acea bara de la inscriere, si sint mindri ca nu arata sanctiuni. Asa fara bara pot parea "nebagati in seama"
Desigur ca decizia va apartine in totalitate administratorilor, insa daca sint permise sugestii pentru forumul de suport, inseamna ca si parerea voastra conteaza.
Adevarul este ca mie mi-ar conveni sa fie setata bara de 100% ca valoare de origine, asa as avea de modificat doar la colegii mai vechi. Eu sint mai lenesa de fel.
Am votat Da.
PS: Ce scor strins
Desigur ca decizia va apartine in totalitate administratorilor, insa daca sint permise sugestii pentru forumul de suport, inseamna ca si parerea voastra conteaza.
Adevarul este ca mie mi-ar conveni sa fie setata bara de 100% ca valoare de origine, asa as avea de modificat doar la colegii mai vechi. Eu sint mai lenesa de fel.
Am votat Da.
PS: Ce scor strins
Bineinteles caci scorul este strans...Asa si trebuie sa fie...Fiecare cu partea lui si cu parerea lui
Oricum dupa cum ziceai si tu mai bine asteptam decizia administratorului...El are puterea de a decide...
Oricum dupa cum ziceai si tu mai bine asteptam decizia administratorului...El are puterea de a decide...
leoiri23, daca e sa votez si eu, dupa cum ai spus, as vota Da. De ce? Din 2 motive.
1. ar ajuta moderatorii, afisarea barei facandu-se automat;
2. ar multumi si userii care vor sa arate ca sunt curati, fara nici un warn.
Dar, dupa cum am spus, consider ca nu eu sunt cel ce trebuie sa voteze, ci staff-ul. Ma abtin de la vot in continuare.
1. ar ajuta moderatorii, afisarea barei facandu-se automat;
2. ar multumi si userii care vor sa arate ca sunt curati, fara nici un warn.
Dar, dupa cum am spus, consider ca nu eu sunt cel ce trebuie sa voteze, ci staff-ul. Ma abtin de la vot in continuare.
da,aceleasi motive ce ale lui kegan
Am votat NU deoarece nu prea am inteles nimic,si nici nu are rost.
am votat NU pentru ca nu isi are rostul
am votat nu
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum