Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
Rezumarea primului mesaj :
Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere dar sa apara dupa inregistrare imaginea bifata ca "Valoare de origine" ?
Am cautat prin setari sincer n-am gasit nimic
La optiunea
Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere dar sa apara dupa inregistrare imaginea bifata ca "Valoare de origine" ?
Am cautat prin setari sincer n-am gasit nimic
La optiunea
Am bifat moderatori atat, dar la inregistrare membri isi pot alege orice imagine din listaCine poate modifica valoarea continutului?
Ultima editare efectuata de catre sLg in Dum Iun 21, 2009 4:41 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
V-am zis deja ca eu vreau sa fie obligatoriu la inscriere si sa nu poata sa aleaga din setut de imagini la inregistrare
mersi oricum...
puteti inchide
mersi oricum...
puteti inchide
Vizitato- Vizitator
Re: Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
Puteti sa il puneti obligatoriu la inscriere si puneti sa modifice doar moderatorii acel profil.
Vizitato- Vizitator
asta stiu, dar jumatate din lumea care se inscrie aleg bara goala
si e obositor.... sa tot verifici membrii cei noi
la descriere am sa pun un mesaj sa aleaga prima bara, poate va tine sper...
si e obositor.... sa tot verifici membrii cei noi
la descriere am sa pun un mesaj sa aleaga prima bara, poate va tine sper...
Vizitato- Vizitator
Cred ca vorbim limbi diferite.
De indata ce ati pus ca moderatorii sa modifice valoarea continutului, numai ei o vor modifica, nu si userii.
De indata ce ati pus ca moderatorii sa modifice valoarea continutului, numai ei o vor modifica, nu si userii.
Vizitato- Vizitator
da asta stiam ...
dar la inregistrare au acces intelegi?? si ei deobicei aleg bara cea goala! adica 4 warn-uri....
dar la inregistrare au acces intelegi?? si ei deobicei aleg bara cea goala! adica 4 warn-uri....
Vizitato- Vizitator
sLg fa cum ti-am zis prin pm ... acum mi-am facut un cont pe forumul meu si am facut un post si e bara de warn care am puso eu de origine
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
slg ce nu ai inteles din acea poza. Modifica doar moderatori, nu trebuie obligatoriu la inscriere pentru ca el cand posteaza ii apare bara. Cred ca tu nu testezi, eu asa am. Eu ti-am dat o poza folositoare, daca nu vrei sa faci cum am zis eu e treaba ta. E tot aia, pentru ce obligatoriu? Ca fiecare membru sa puna o bara goala sau alta? Dar aici trebuie gandit...
gata am inteles
puteti inchide topicul
Rezolvat!
puteti inchide topicul
Rezolvat!
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum interzic membrilor folosirea semnaturii? [R]
» Lista membrilor in casute
» Lista de imagini in profil
» 2 imagini pe un camp
» Vizualizare bara warn in lista membrilor
» Lista membrilor in casute
» Lista de imagini in profil
» 2 imagini pe un camp
» Vizualizare bara warn in lista membrilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum