Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere dar sa apara dupa inregistrare imaginea bifata ca "Valoare de origine" ?
Am cautat prin setari sincer n-am gasit nimic
La optiunea
Am cautat prin setari sincer n-am gasit nimic
La optiunea
Am bifat moderatori atat, dar la inregistrare membri isi pot alege orice imagine din listaCine poate modifica valoarea continutului?
Ultima editare efectuata de catre sLg in Dum Iun 21, 2009 4:41 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
Poate ca l-ai pus obligatoriu la inregistrare?
Re: Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
leoiri23 - Da, e pus obligatoriu de aceea apare.
slg - Dezbifeaza si o sa fie bine.
slg - Dezbifeaza si o sa fie bine.
da este obligatoriu
dar de ce sa aleaga ei ??
Eu vorbesc despre o bara de warn
si daca nu o fac obligatorie la inscriere
va trebui sa le pun manual singur la fiecare...
dar de ce sa aleaga ei ??
Eu vorbesc despre o bara de warn
si daca nu o fac obligatorie la inscriere
va trebui sa le pun manual singur la fiecare...
Vizitato- Vizitator
Da, exact. Insa cautind pe aici ai sa vezi ca un astfel de cimp a creat probleme la inscriere, deci preferabil e sa muncesti un pic in plus
inainte se punea singur, fara alegere la inregistrare
dar chiar si aici pe forumul de suport vad ca unii n-au bara de warn
dar chiar si aici pe forumul de suport vad ca unii n-au bara de warn
Vizitato- Vizitator
Acest lucru este de la o actualizare putin mai veche.Insa, la marea majoritate se vede bara warn.dar chiar si aici pe forumul de suport vad ca unii n-au bara de warn
Vizitato- Vizitator
asta nu mi se pare ceva normal
era bine (parerea mea) cum era inainte
era bine (parerea mea) cum era inainte
Vizitato- Vizitator
Nu stim ce au luat in considerare tehnicienii insa pot presupune ca nu toate forumurile doresc sa utilizeze bara de warn si profilul personalizat.
Eu de exemplu nu folosesc.
De aceea bara de warn este un cimp de profil personalizat ca oricare altul. O poti seta ca valoare de origine pe cea cu 100% si toti cei care se inscriu ulterior asa o vor avea. Insa pentru membrii deja existenti trebuie sa o adaugi tu.
Informatiile primite iti sint suficiente? Putem inchide topicul?
Eu de exemplu nu folosesc.
De aceea bara de warn este un cimp de profil personalizat ca oricare altul. O poti seta ca valoare de origine pe cea cu 100% si toti cei care se inscriu ulterior asa o vor avea. Insa pentru membrii deja existenti trebuie sa o adaugi tu.
Informatiile primite iti sint suficiente? Putem inchide topicul?
mda ... dar faza e ca unii membri care se inregistreaza pe forumul meu aleg bara goala (cred ca in gluma), si trebuie sa le editez eu din profil... si e stresant...
in fine... daca nu se poate face ceva in legatura cu asta
normal puteti inchide topicul
in fine... daca nu se poate face ceva in legatura cu asta
normal puteti inchide topicul
Vizitato- Vizitator
Ca sa nu mai aleaga ei bara warn:
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Profiluri=>Bara warn=>Modifica=>Cine poate modifica valoarea continutului?=>Moderatori=>Inregistrare.
Rezolvat?
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Profiluri=>Bara warn=>Modifica=>Cine poate modifica valoarea continutului?=>Moderatori=>Inregistrare.
Rezolvat?
Vizitato- Vizitator
Pai uite, iti pun o poza cum e normal. La mine functioneaza foarte bine.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum interzic membrilor folosirea semnaturii? [R]
» Lista membrilor in casute
» Lista de imagini in profil
» 2 imagini pe un camp
» Vizualizare bara warn in lista membrilor
» Lista membrilor in casute
» Lista de imagini in profil
» 2 imagini pe un camp
» Vizualizare bara warn in lista membrilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum