Nu imi apare butonul "Mersi"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Nu imi apare butonul "Mersi"
Rezumarea primului mesaj :
Desii am activat sistemul de reputatie,mie nu imi apare butonul"Mersi".Am verificat si la administrare imagini sa vad daca este introdus si nu mascat si este acolo...
Desii am activat sistemul de reputatie,mie nu imi apare butonul"Mersi".Am verificat si la administrare imagini sa vad daca este introdus si nu mascat si este acolo...
Re: Nu imi apare butonul "Mersi"
Atunci poate nu intelegi ce inseamna un topic deschis de tine. Este acel topic in care ai postat tu primul mesaj, ai ales titlul topicului etc. Ai folosit pentru postare "new topic" si nu "post reply", da? Asta inseamna un topic deschis de tine. Doar in acestea vei vedea butonul mersi, la mesajele altor useri, nu la ale tale.
Am inteles...Dar userii au deschis un nou topic si nu apare butonul mersi ca sa le maresc reputatia...Nu am zis niciodata ca la post reply nu imi apare...
Ei trebuie sa multumeasca celor care au postat in topicul lor, nu tu. Fiecare multumeste celor care au postat in topicul lor. Deci in topicurile altora, ei sint cei care vad butonul, nu tu. Iar tu le poti mari reputatia apasind pe acel + de care te plingeai ca il vezi linga mesaje.
Rezolvat?
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Unde apare butonul "Cauta toate mesajele lui ... :"
» Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
» Nu apare butonul „Mersi”
» Butonul "Acasa" nu functioneaza.
» Butonul "Adauga ca prieten"
» Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
» Nu apare butonul „Mersi”
» Butonul "Acasa" nu functioneaza.
» Butonul "Adauga ca prieten"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum