Domeniu cstrike
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 5 din 5 • Distribuiţi
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vreti sa se adauge domeniul pentru forumuri cstrike?
Domeniu cstrike
Rezumarea primului mesaj :
Vreti sa se adauge domeniul pentru forumuri cstrike pentru ca multi de aici or vrea mai ales cei care au forumuri de counter-strike, etc.
Vreti sa se adauge domeniul pentru forumuri cstrike pentru ca multi de aici or vrea mai ales cei care au forumuri de counter-strike, etc.
Re: Domeniu cstrike
Eu am spus nu pt ca ma dispera CS , nu ca joc, ci ca forumuri care se creeaza pt acest joc. In toate aceste forumuri predomina exclusiv culoarea neagra, 1001 de arme p-acolo si ce tari sunt ei :. macar de ar fi o culoare de dunfal mai de Doamne ajuta ....
Chiar ar fi interesanta o statistica cu toate forumurile de la forumotion create pt CS care nu au culoarea neagra ca si culoare de baza. As da cu banu: 100% au numai negru )
Chiar ar fi interesanta o statistica cu toate forumurile de la forumotion create pt CS care nu au culoarea neagra ca si culoare de baza. As da cu banu: 100% au numai negru )
am votat nu deoarece asta e ca o fita
Vizitato- Vizitator
Apropo kakashi07, daca este un joc asa de patetic, de ce forumul tau are un server de counter-strike oare ?kakashi07 a scris:Am votat nu . Este un joc patetic , si inca sunt unii disperati dupa acest joc.
Vizitato- Vizitator
Topic inchis la cererea autorului.
Sugestie respinsa prin numarul de voturi existent la data inchiderii
Sugestie respinsa prin numarul de voturi existent la data inchiderii
Vizitato- Vizitator
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» LLg-Cstrike
» script add cstrike
» Metin2-Cstrike
» Virtual Cstrike # Black
» LLg-Cstrike
» script add cstrike
» Metin2-Cstrike
» Virtual Cstrike # Black
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum