Domeniu cstrike
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vreti sa se adauge domeniul pentru forumuri cstrike?
Domeniu cstrike
Rezumarea primului mesaj :
Vreti sa se adauge domeniul pentru forumuri cstrike pentru ca multi de aici or vrea mai ales cei care au forumuri de counter-strike, etc.
Vreti sa se adauge domeniul pentru forumuri cstrike pentru ca multi de aici or vrea mai ales cei care au forumuri de counter-strike, etc.
Re: Domeniu cstrike
Votez NU! Cstrike este cel mai tampesc si violent joc, si GTA e mai frumos ca el ca acolo poti sa te si plibi. Cstrike ar trebui interzis pe forumgratuit!
cipika a scris:Votez NU! Cstrike este cel mai tampesc si violent joc, si GTA e mai frumos ca el ca acolo poti sa te si plibi. Cstrike ar trebui interzis pe forumgratuit!
cipika, aici nu-i vorba de care joc e mai bun sau care e mai prost
(si GTA e chiar mai violent dacat cs daca n-ai observat inca)
Este vorba de un domeniu..
Vizitato- Vizitator
OFF-TOPIC:Stiu ca nu-i vorba, dar GTA nu e asa de violent ca cstrike. Acolo nu trebuie neaparat sa omori lumea...exista GTA in care numai te plimbi, ai o casa,etc.
Daca chiar vreti un domeniu cstrike, vreau si eu un domeniu "*.club.ro"Ati fi de acord??
Daca chiar vreti un domeniu cstrike, vreau si eu un domeniu "*.club.ro"Ati fi de acord??
off - Deci in GTA nu sunt misiuni care includ ucidere si macel? Sau doar joci sa sa te plimbi fara sa faci misiuni ?.. Recunoaste ca tot violent e, chiar daca nu vrei sa ucizi, asa as putea sa ma plimb si eu pe hartile din cs (sunt harti si cu "un fel" de masini) fara sa ucid pe nimeni (nimic violent nu?).
Vizitato- Vizitator
La GTA la misiuni arata si videoclipuri in joc violente si chiar interzise cpiilor sub 18 ani.
Exact , un joc inutil plin de violenţă inutilă .Este un joc patetic , si inca sunt unii disperati dupa acest joc.
Ar fi o idee excelentă ceva de acest gen , ceva important precum ştiinţa sau cultura este mult mai presus decât astfel de jocuriventual, sa se adauge domenii precum .science.com , .cultura.ro etc.
Prin urmare votul meu este : "Nu"
Votez Da , pentru ca si eu joc cs si stiu cat de multe comunitati de cs sunt inregistrate pe forumgratuit . Cred ca mai mult de 60% sunt comunitati CS !!
Vot da .Deoarce si eu am o comunitate despre cs.(nu numai despre cs dar se axeaza mai mult pe cs) .
Votez Nu.
Motivul este urmatorul. Si eu joc cs dar nu am ajuns atat de departe incat sa-mi fac forum numai despre cs[Counter-Strike]. Este inutil acest lucru. Sunt destule domenii din care sa alegeti. Sfatul meu este urmatorul: Sunteti prea opsedati de cs[Counter-Strike]. Mai lasati cs-ul[Counter-Strike-ul]. Daca vrei domeniu cstrike.ro de ce nu vil cumparati. Si din cate stiu eu domeniul cstrike.ro este cumparat.
Motivul este urmatorul. Si eu joc cs dar nu am ajuns atat de departe incat sa-mi fac forum numai despre cs[Counter-Strike]. Este inutil acest lucru. Sunt destule domenii din care sa alegeti. Sfatul meu este urmatorul: Sunteti prea opsedati de cs[Counter-Strike]. Mai lasati cs-ul[Counter-Strike-ul]. Daca vrei domeniu cstrike.ro de ce nu vil cumparati. Si din cate stiu eu domeniul cstrike.ro este cumparat.
KanYST- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 07/01/2009
Mulțumiri : 0
ce vrei sa spui prin : "Domeniul cstrike.ro este cumparat."?
cstrike.me este folosit pe alt forum de suport.
cstrike.me este folosit pe alt forum de suport.
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» LLg-Cstrike
» script add cstrike
» Metin2-Cstrike
» Virtual Cstrike # Black
» LLg-Cstrike
» script add cstrike
» Metin2-Cstrike
» Virtual Cstrike # Black
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum