De ce forumul meu este desfigurat daca intru cu alt browser inafara de Mozilla?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce forumul meu este desfigurat daca intru cu alt browser inafara de Mozilla?
Deci. Incercati sa intrati cu IE pe forumul meu si sa vedeti ce prost se vede forumul dar si pagina html. Pot sa stiu de ce?
Ultima editare efectuata de catre Raka in Mar Iun 09, 2009 8:11 pm, editata de 1 ori
Re: De ce forumul meu este desfigurat daca intru cu alt browser inafara de Mozilla?
Mie mi se vede foarte bine! Folosesc IE 7. Este totul aranjat.
Re: De ce forumul meu este desfigurat daca intru cu alt browser inafara de Mozilla?
Eu vad ok si forumul si pagina HTML. Ai multe imagini pe servimg? Cu cit ai mai multe, cu atit se vor incarca mai greu sau deloc.
Incearca sa renunti pentru un timp la o parte din imaginile categoriilor, sau sa le muti temporar pe imageshack, care merge foarte bine in ultimul timp.
Incearca sa renunti pentru un timp la o parte din imaginile categoriilor, sau sa le muti temporar pe imageshack, care merge foarte bine in ultimul timp.
nu folosesc absolut deloc servimg mie pe IE mi se vede forumul tare desfigurat, nici macar bannerul nu se vede... iar unei prietene nu i se vede bine pagina html cu opera... e prost facut forumul sau pagina?
M-am uitat si eu cu IE in forumul tau. Se vede perfect. Poate e la tine problema din setarile browserului.
Dar vezi ca nu prea respecti drepturil de autor ... o sa il anunt pe Motanel ca ai folosit butoanele sale !
Se vede perfect totul - indexul creat de tine , cit si forumul, imaginile sunt la locul lor, scrisul se vede, logo-ul, idem, daca am spus totul, e clar.
Doresti sa ne si inregistram ?
Problema este de la tine.
Inainte de a va avinta sa scoateti ochii pe aici fara rost, ar trebui sa verificati atenti cu citiva useri ai forumurilor voastre, daca si ei intimpina aceeasi problema cu cel care are probleme.
Abia apoi veniti sa aruncati aici cu pietre in geam.
In ce priveste capacitatea servimg, fratilor, cine va pune sa uploadati imagini in format bmp, jpeg, sau mai stiu eu ce ciudatenii de formate, in care imaginile ocupa de obicei destul spatiu, depasind 1-2 mb de multe ori.
Puteti face capturi de imagini in format gif, asa va ocupa spatiu foarte putin, ori, daca aveti imagini "imprumutate" de prin alte locuri, dati o conversie de format, din jpeg, bmp, etc, in gif.
Simplu si eficient.
Pierderile in calitatea imaginii, pentru uzul pe net, sunt nesemnificative.
Doresti sa ne si inregistram ?
Problema este de la tine.
Inainte de a va avinta sa scoateti ochii pe aici fara rost, ar trebui sa verificati atenti cu citiva useri ai forumurilor voastre, daca si ei intimpina aceeasi problema cu cel care are probleme.
Abia apoi veniti sa aruncati aici cu pietre in geam.
In ce priveste capacitatea servimg, fratilor, cine va pune sa uploadati imagini in format bmp, jpeg, sau mai stiu eu ce ciudatenii de formate, in care imaginile ocupa de obicei destul spatiu, depasind 1-2 mb de multe ori.
Puteti face capturi de imagini in format gif, asa va ocupa spatiu foarte putin, ori, daca aveti imagini "imprumutate" de prin alte locuri, dati o conversie de format, din jpeg, bmp, etc, in gif.
Simplu si eficient.
Pierderile in calitatea imaginii, pentru uzul pe net, sunt nesemnificative.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Mar Iun 09, 2009 8:22 pm, editata de 1 ori (Motiv : Corectare erori tastare - mi-e rusine sa las asa, nu vreau sa jignesc pe cei din jur cu scrisul meu mizerabil, cum fac altii.)
Vizitato- Vizitator
1960, acum nu trebuie sa te iei iar de mine, ok?
Rezolvat!
Rezolvat!
Topic rezolvat = > inchis
Subiecte similare
» Nu mai merge sa intru pe forum daca adaug o pagina html
» Nu mai pot sa intru pe forum daca activez portalu sau pagini html
» FORUMUL MEU NU INCAPE IN BROWSER!!!!!
» Cum pot sa aflu daca mi-a fost copiat forumul ?
» Cum recuperez forumul daca a fost sters?
» Nu mai pot sa intru pe forum daca activez portalu sau pagini html
» FORUMUL MEU NU INCAPE IN BROWSER!!!!!
» Cum pot sa aflu daca mi-a fost copiat forumul ?
» Cum recuperez forumul daca a fost sters?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum