FORUMUL MEU NU INCAPE IN BROWSER!!!!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
FORUMUL MEU NU INCAPE IN BROWSER!!!!!
Forumul meu nu incape in browser, trebuie sa dau de bara de jos la dreapta ca sa il pot vedea pe tot, si totusi nu-mi place.Ce pot face sa remediez aceasta problema si sa se vada toata pagina, fara sa derulez la dreapta? Astept raspuns!Multumesc!
Re: FORUMUL MEU NU INCAPE IN BROWSER!!!!!
foloseste browserul Firefox ca sigur merge... La Chrome , el interpreteaza diferit anumite module CSS...La IE7 sau IE8 nu stiu cum arata, incearca si cu asta...dar Firefox arata pagina mai bine...
NU merge nici cu firefox.Trebuie modificat ceva, dar nu stiu.Astept totusi pe cineva din staff.
Ai tu rezolutia monitorului prea mica, la mine se vede bine
Sau mai bine mergi in Panoul De Administrare/General/Forum/Configurare/Structura paginilor/Latimea forumului (numar sau %) :
Si treci acolo latimea forumului
Sau mai bine mergi in Panoul De Administrare/General/Forum/Configurare/Structura paginilor/Latimea forumului (numar sau %) :
Si treci acolo latimea forumului
Vizitato- Vizitator
theszxxx:Vă rog să folosiţi scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum