Personalizarea temei utilizate pe Blogratuit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Personalizarea temei utilizate pe Blogratuit

Mesaj Scris de Louk la data de Dum 24 Mai - 12:59

Personalizarea temei utilizate pe Blogratuit


Pentru cei ce doresc ca blogul lor să arate mai bine prin personalizarea culorilor şi a imaginilor, această funcţie este disponibilă în Panou Administrator => Multi blog => Tema personalizată A face cu ochiul

În cadrul acestei pagini, vom găsi 3 tipuri de modificări: Editare simplificată Editare avansată şi Editare Expertă. Fiecare dintre acestea au opţiuni de modificare a culorilor / imaginilor diferite.


1. Editarea simplificată. De aici puteţi modifica:
- Culorile generale ale blogului (culoarea de fundal generală, culoarea de fundal a paginii)


- Culorile din antetul blogului (culoarea de fundal a antetului, culoarea titlului blogului, culoarea descrierii blogului)


- Culoarea din cadrul articolelor (culoare aplanului îndepărtat al articolelor, culoarea textului, culoarea link-urilor, culoarea titlurilor articolelor)


- Culorile meniurilor şi modulelor (culoarea de fundal a meniului, culoarea marginii meniului, culoarea caracterelor din meniu, culoarea link-urilor din meniu, culoarea titlului modulelor)


- Culorile subsolului paginii (culoarea de fundal, culoarea link-urilor)


Pentru a alege culoarea dorită pentru fiecare dintre culorile de mai sus, click pe sau adaugaţi manual codul culorii pe care îl puteţi lua de aici.

2. Editarea avansată. De aici puteţi modifica orice element al blog-ului dvs. (pagina, bara de navigare, antet, articole, comentarii, module, footer).

Dupa ce aţi ales elementul pe care doriţi să-l modificaţi, apăsaţi butonul de unde putet i interveni asupra oricarei culori ce afectează elementul selectat. Pentru a alege culoarea dorită pentru fiecare dintre culorile de mai sus, click pe sau adăugaţi manual codul culorii pe care îl puteţi lua de aici.

3. Editarea expertă. Aceasta presupune adăugarea unui cod CSS care să modifice înfăţişarea blog-ului dvs. ATENŢIE! Dacă CSS-ul pe care doriţi să-l adăugaţi nu este corect formatat, riscaţi ca din blogul dvs. să nu se mai înteleagă nimic. Pentru a evita astfel de neplăceri, încercaţi codul pe un alt blog, înainte de a-l ataşa blogului personal.

Tutorial realizat de Kegan

Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 9527
Localizare : România - o ţară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum