Sugestie marire numar de Categorii/Forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Marire Numar Categorii/Forumuri
Sugestie marire numar de Categorii/Forumuri
Rezumarea primului mesaj :
Sugestia mea este daca se poate mari numarul de Categorii/Forumuri..deoarece am ajuns sa nu mai pot creea nici o categorie in plus( Nu ca nu merge...dar am create foarte molte si nu mai am loc ).
Forumu pe care il administrez e in continua extindere...si nu mai pot creea categorii/forumuri.
Mentionez ca acesta optiune ar fi buna pentru a nu a mai fi intampinate probleme pe viitor...si nu cred ca incurca cu nimik nici forumul de suport...si nici forumurile de pe ForumGratuit !
Ms.Astept Raspuns 1
Sugestia mea este daca se poate mari numarul de Categorii/Forumuri..deoarece am ajuns sa nu mai pot creea nici o categorie in plus( Nu ca nu merge...dar am create foarte molte si nu mai am loc ).
Forumu pe care il administrez e in continua extindere...si nu mai pot creea categorii/forumuri.
Mentionez ca acesta optiune ar fi buna pentru a nu a mai fi intampinate probleme pe viitor...si nu cred ca incurca cu nimik nici forumul de suport...si nici forumurile de pe ForumGratuit !
Ms.Astept Raspuns 1
Ultima editare efectuata de catre goroSM in Joi Mai 14, 2009 11:33 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Sugestie marire numar de Categorii/Forumuri
Am votat da pentru niste motive date mai sus...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Am votat cu 'da', cu toate ca nu-mi pot imagina cate categorii porti avea incat sa ti se duca toate optiunile posibile, m-ar obosi si buimaci.
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Aceasta sugestie a fost implementata, incepind cu luna iunie putem crea 999 categorii/forumuri/subforumuri.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Sugestie top forumuri
» sugestie pentru forumuri
» Categorii si forumuri
» Categorii/Forumuri
» Categorii si forumuri.
» sugestie pentru forumuri
» Categorii si forumuri
» Categorii/Forumuri
» Categorii si forumuri.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum