Sugestie marire numar de Categorii/Forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Marire Numar Categorii/Forumuri
Sugestie marire numar de Categorii/Forumuri
Rezumarea primului mesaj :
Sugestia mea este daca se poate mari numarul de Categorii/Forumuri..deoarece am ajuns sa nu mai pot creea nici o categorie in plus( Nu ca nu merge...dar am create foarte molte si nu mai am loc ).
Forumu pe care il administrez e in continua extindere...si nu mai pot creea categorii/forumuri.
Mentionez ca acesta optiune ar fi buna pentru a nu a mai fi intampinate probleme pe viitor...si nu cred ca incurca cu nimik nici forumul de suport...si nici forumurile de pe ForumGratuit !
Ms.Astept Raspuns 1
Sugestia mea este daca se poate mari numarul de Categorii/Forumuri..deoarece am ajuns sa nu mai pot creea nici o categorie in plus( Nu ca nu merge...dar am create foarte molte si nu mai am loc ).
Forumu pe care il administrez e in continua extindere...si nu mai pot creea categorii/forumuri.
Mentionez ca acesta optiune ar fi buna pentru a nu a mai fi intampinate probleme pe viitor...si nu cred ca incurca cu nimik nici forumul de suport...si nici forumurile de pe ForumGratuit !
Ms.Astept Raspuns 1
Ultima editare efectuata de catre goroSM in Joi Mai 14, 2009 11:33 pm, editata de 1 ori
Re: Sugestie marire numar de Categorii/Forumuri
Fiecare isi face cate categorii vrea Asta ar fii cel mai bine Daca vrei ii faci 100000 daca nu vrei e treaba ta
In concluzie , am votat DA !
In concluzie , am votat DA !
Eu tot la raspunsul NU am ramas.Deja se pot construi destule categorii.Am vazut pe un forum care avea la categorii in exces.
Da mai baieti...dar doar nu arata aveti N-Categori...nu te incurca cu nimik...doar ca eu administrez forum de Tutoriale/WebDesign/Coding....si am pest 20 OnlineGames...si trebe pentru fiecare categorie..subcategorie...forum/sub-forum...regulamente...downloaduri...creatii...resurese..
Sa luat in considerere acesta Propunere.
Am nevoie foarte mare de Marirea Nr de Categorii/Forumuri.
OffTopik : Nu am facut 2 x post ...postu este trimis la 2 sap de primu.
Am nevoie foarte mare de Marirea Nr de Categorii/Forumuri.
OffTopik : Nu am facut 2 x post ...postu este trimis la 2 sap de primu.
Votez Da, argumente date de Kegan 100% de acord
Vizitato- Vizitator
Am votat Da. De ce? Deoarece recent am avut nevoie recent pe un forum de un numar mai mare de forumuri/categorii/subnforumuri. Si va asigur ca forumul nu era lung, avea doar vreo 4 categorii. Daca se foloseste un nivel de compresie a indexului potrivit, forumul poate fi scurt de tot.
A fost nevoie de o modificare radicala a ideii initiale a forumului, si asta i-a redus din calitate.
A fost nevoie de o modificare radicala a ideii initiale a forumului, si asta i-a redus din calitate.
Un NU din inima acestui sondaj.
Aveti motive destule, mai sus, are sens sa le repet?
Aveti motive destule, mai sus, are sens sa le repet?
Vizitato- Vizitator
am votat d, argumentele sunt mai sus
Vizitato- Vizitator
Pai da.dar momentan sunt nevoit...desi tot ce am pe forum este foarte important...sa sterg forumurile/subforumurile cat de cat neimportante...pentru a creea ceva nou.
Sper sa se Rezolve Sugestia...nu cred ca afecteaza nici Functionarea Forumului de Suport nici Forumurile de pe Forumgratuit.ro.
Sper sa se Rezolve Sugestia...nu cred ca afecteaza nici Functionarea Forumului de Suport nici Forumurile de pe Forumgratuit.ro.
Fiecare sa isi faca cate categorii vrea,asa e cel mai bine .Daca nu isi da seama ca sunt prea multe,el se va infrunta cu lipsa de membri,nu noi.
ai si de la mine un DA , fiecare face ce vrea cu forum-ul lui , si il face cat de lung si cat de "plictisitor" vrea respectivu.....
Se mai face ceva in Legatura cu aceasta Sugestie?
A fost facut de cel putin 1 an de Zile!
Multumesc!
A fost facut de cel putin 1 an de Zile!
Multumesc!
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Sugestie top forumuri
» sugestie pentru forumuri
» Categorii si forumuri
» Categorii/Forumuri
» Categorii si forumuri.
» sugestie pentru forumuri
» Categorii si forumuri
» Categorii/Forumuri
» Categorii si forumuri.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum