Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord sa fie deschisa aceasta categorie?
Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
Rezumarea primului mesaj :
Cititi inainte sa votati.
Dupa cum zice si titlul propunerea mea este sa fie deschisa aceasta categorie,in care creatorii de teme isi pot arata temele si membri le pot comenta.
Deasemenea in aceasta categoriie pot fi postate si alte detalii cu privire la tema.
De exemplu daca un membru are niste probleme la o anumita tema(in legatura cu css,unele elemente ale temei sau altele),care este postata de creator in acea categorie poate sa il intrebe pe acesta de acea eroare.
Totodata membri pot intreba cu privire la un anumit stil al imaginii(de exemplu un font folosit in tema,un brush,un render...).
Deasemenea cred ca ar dezvalui adevaratii designeri si nu cei care posteaza teme cu cate un link spre forumul lor in fiecare imagine,pe cei care fac elemente ale temei utilizabile doar pentru forumurile lor,pe cei cre copie temele si alte astfel de persoane.
Cititi inainte sa votati.
Dupa cum zice si titlul propunerea mea este sa fie deschisa aceasta categorie,in care creatorii de teme isi pot arata temele si membri le pot comenta.
Deasemenea in aceasta categoriie pot fi postate si alte detalii cu privire la tema.
De exemplu daca un membru are niste probleme la o anumita tema(in legatura cu css,unele elemente ale temei sau altele),care este postata de creator in acea categorie poate sa il intrebe pe acesta de acea eroare.
Totodata membri pot intreba cu privire la un anumit stil al imaginii(de exemplu un font folosit in tema,un brush,un render...).
Deasemenea cred ca ar dezvalui adevaratii designeri si nu cei care posteaza teme cu cate un link spre forumul lor in fiecare imagine,pe cei care fac elemente ale temei utilizabile doar pentru forumurile lor,pe cei cre copie temele si alte astfel de persoane.
Ultima editare efectuata de catre darkspectre in Dum Mai 10, 2009 4:29 pm, editata de 2 ori
Re: Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
Ca sa vezi de ce nu incurajam design-ul trebuie sa facem o comparatie cu al forum,forumotion(stiu ca forumotion nu e acelasi lucru cu forumgratuit,dar oare cum de ei au reusit?).
Pe forumotion sunt mai destinse lucrurile.
De exemplu uite un topic cu programe de editat imagini si unul cu tutoriale:
http://help.forumotion.com/graphic-design-section-f6/tutorial-website-list-t488.htm
http://help.forumotion.com/graphic-design-section-f6/animation-image-edition-software-list-t295.htm
Pe forumotion este un topic de concursuri,pentru a stimula competitia intre utilizatori:
http://help.forumotion.com/graphic-contest-f11/
Categoria "Graphic Design-ul" este organizat mai bine,forumul are o galerie in care se accepta creatiile originale si de buna calitate,in care userii deci ce intra si ce nu intra in galerie.
Exista si acea categorie,pe care incerc si eu,prin aceasta propunere sa o aduc pe FG:
http://help.forumotion.com/hitskincom-skins-comments-f50/
Fiecare din acestea are o gramada de avantaje.
Concluzia:Noi nu incurajam design-ul.
Pe forumotion sunt mai destinse lucrurile.
De exemplu uite un topic cu programe de editat imagini si unul cu tutoriale:
http://help.forumotion.com/graphic-design-section-f6/tutorial-website-list-t488.htm
http://help.forumotion.com/graphic-design-section-f6/animation-image-edition-software-list-t295.htm
Pe forumotion este un topic de concursuri,pentru a stimula competitia intre utilizatori:
http://help.forumotion.com/graphic-contest-f11/
Categoria "Graphic Design-ul" este organizat mai bine,forumul are o galerie in care se accepta creatiile originale si de buna calitate,in care userii deci ce intra si ce nu intra in galerie.
Exista si acea categorie,pe care incerc si eu,prin aceasta propunere sa o aduc pe FG:
http://help.forumotion.com/hitskincom-skins-comments-f50/
Fiecare din acestea are o gramada de avantaje.
Concluzia:Noi nu incurajam design-ul.
Poate pentru ca fata de forumgratuit, forumotion detine mai multi designeri decat noi , si eu sunt in design si am postat deasemenea in galerie cate ceva si am si raspuns la o cerere , dar cred ca forumgratuit ar trebui sa recruteze mai multi designeri pentru asa ceva
Vizitato- Vizitator
darkspectre a scris:Ca sa vezi de ce nu incurajam design-ul trebuie sa facem o comparatie cu alt forum,forumotion(stiu ca forumotion nu e acelasi lucru cu forumgratuit,dar oare cum de ei au reusit?).
Te-ai uitat de curiozitate citi utilizatori sint pe forumotion? Si in medie citi sint activi - adica intra macar saptaminal? Si eventual mai si posteaza?
Cam cite variante se ofera la o cerere de imagini?
Crezi ca este meritul forumului, sau al userilor?
Mai multi vizitatori decat onlineIn total there are 92 users online
Nu se compara
in fiecare zi cred ca se inregistreaza cel mult 10 useri pe forumotion
Vizitato- Vizitator
sLg, si la noi se inregistreaza useri, era vorba de activitatea pe forum.
Iar numarul de designeri nu are importanta. Raspunsurile la cereri vin din partea userilor, nu a designerilor, de cele mai multe ori - pe toate forumurile de suport. Asa este si normal, de altfel.
Off topic: Rolul "designerului" (ca membru al staff-ului) este in primul rind de moderator pe sectiunea grafica, de acordare a suportului tehnic in aceasta sectiune, de organizare a sectiunii, si abia in ultimul rind de grafician. Cred ca asta nu inteleg multi dintre colegii nostri.
Sondajul se refera la adaugarea unei sectiuni pe forumgratuit, sa nu deviem prea mult dezbaterea de la subiect.
Iar numarul de designeri nu are importanta. Raspunsurile la cereri vin din partea userilor, nu a designerilor, de cele mai multe ori - pe toate forumurile de suport. Asa este si normal, de altfel.
Off topic: Rolul "designerului" (ca membru al staff-ului) este in primul rind de moderator pe sectiunea grafica, de acordare a suportului tehnic in aceasta sectiune, de organizare a sectiunii, si abia in ultimul rind de grafician. Cred ca asta nu inteleg multi dintre colegii nostri.
Sondajul se refera la adaugarea unei sectiuni pe forumgratuit, sa nu deviem prea mult dezbaterea de la subiect.
Dupa cum am spus lucrurile pe FM sunt mai destinse,acel forum stie sa atraga utilizatorii si am specificat ca FM nu e aceasi chestie cu FG.
Normal ca sunt mai multi utilizatori,ca engleza este limba de circulatie internationala(Verdele e verde.Waaau!).
Japonia are una dintre cea mai mare economie din lume(facem abstractie de criza),desi este cam cat Romania(sau mai mica,nu stiu exact).
Cea ce demonstreaza ca se poate.
Si cum spuneam forumul incurajeaza design-ul,deci nu este in totalitate meritul utilizatorilor(adica "ca e multi").
Ne indepartam de la subiect.
Normal ca sunt mai multi utilizatori,ca engleza este limba de circulatie internationala(Verdele e verde.Waaau!).
Japonia are una dintre cea mai mare economie din lume(facem abstractie de criza),desi este cam cat Romania(sau mai mica,nu stiu exact).
Cea ce demonstreaza ca se poate.
Si cum spuneam forumul incurajeaza design-ul,deci nu este in totalitate meritul utilizatorilor(adica "ca e multi").
Ne indepartam de la subiect.
Votez Da!Foarte buna si utila ideea!Bravo pentru asemenea idee,darkspectre!
Votez DA,precizarile au fost deja spuse.
mRs. va rog sa va editati mesajul si sa va argumentati votul. Multumesc!
Votez da , este o idee foarte buna si imi place cum ai gandit . Sper sa se ia in considerare .
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Solicitarea unui titlu cat mai explicit si pentru sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" din cadrul forumului de suport
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum