Sugestie pt.reputatie si puncte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti aceasta optiune?
Sugestie pt.reputatie si puncte
Rezumarea primului mesaj :
Ar fi bine daca adminul ar avea optiunea de a nu isi trece nr de puncte si reputatie.
Ar fi bine daca adminul ar avea optiunea de a nu isi trece nr de puncte si reputatie.
Re: Sugestie pt.reputatie si puncte
La fel!GFX.TDB a scris:Am votat NU , este cam aiurea , ca administrator nu cred ca iti interzice cineva sa intri intr-un concurs sau sa iei si tu puncte pe mesaje . Eu cred ca tu te referi ca ei sa nu isi mai puna puncte aiurea , dar asta e cu totul altceva , daca esti corect ... nu faci asta .
Nu. Ok, inteleg ca vrei poate ca adminul sa para neutru si "above it all"... dar in acelasi timp, eu, in calitate de admin, prefer sa fiu aproape de utilizatori, sa vada ca fac chestii pe forum in calitate de membru etc. Consider optiunea inutila deci...
De ce sa fie administratorul si mai favorizat decat este deja? Sistemul de reputatie si de puncte este pentru toti, nu doar pentru anumite persoane.
Vot nu.
Vot nu.
Vizitato- Vizitator
foarte buna sugestia ..
votez nu , motivele :
1.Dupa cum am spus in alta sugestie , este doar un moft ! Nu este nimeni mai presus decat altcineva , de ce sa fie mai cu mot administratorul si lui sa nu-i apara reputatia ? Dupa ceilalti care au - reputatie vor sa nu le apara
2.Eu cred ca tu doresti asta deoarece esti foarte praf in forumuri si superi pe multi pe forumul tau si tiau dat reputatie - si acum vrei sa nu te faci de ras ca vai doamne unu care nui nici macar intr-un grup si are 56 si tu -40 si te faci de ras .
Parerea mea !
1.Dupa cum am spus in alta sugestie , este doar un moft ! Nu este nimeni mai presus decat altcineva , de ce sa fie mai cu mot administratorul si lui sa nu-i apara reputatia ? Dupa ceilalti care au - reputatie vor sa nu le apara
2.Eu cred ca tu doresti asta deoarece esti foarte praf in forumuri si superi pe multi pe forumul tau si tiau dat reputatie - si acum vrei sa nu te faci de ras ca vai doamne unu care nui nici macar intr-un grup si are 56 si tu -40 si te faci de ras .
Parerea mea !
Exista optiunea resetarii numarului de puncte pentru un utilizator sau un grup de utilizatori:
PA - Module - Puncte de reputatie - Donatie de puncte.
Donati utilizatorului (administratorului) numarul de puncte pe care il are, cu semnul - in fata.
Optiune implementata. Inchis si trimis in arhiva.
PA - Module - Puncte de reputatie - Donatie de puncte.
Donati utilizatorului (administratorului) numarul de puncte pe care il are, cu semnul - in fata.
Optiune implementata. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum