Sugestie Cei mai activi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Sugestie Cei mai activi
Sa fie un wiget predefinit cu Cei mai activi useri (ca pe alte forumuri) si acol sa arate cate ore ai stat pr forum.
+Am o problema... cand sunt pe telefon nu merge sa dau copy paste la spatiul acela Dr scriere verde de la Coduri CS.
+Am o problema... cand sunt pe telefon nu merge sa dau copy paste la spatiul acela Dr scriere verde de la Coduri CS.
Re: Sugestie Cei mai activi
Contra: Pentru a face acest widget, ar fi nevoie de inca alte x mofificari la structura pentru a realiza.
In plus astfel de sugestii nu le inteleg... pentru ce sa facem un widget ? Cand cu putin jQuery, putina imaginatie, si cateva smecherii putem realiza singuri pe forum ce ne dorim fara sa punem tehnicieni sa ne incarce forumurile tuturor.
On: `+Am o problema... cand sunt pe telefon nu merge sa dau copy paste la spatiul acela Dr scriere verde de la Coduri CS.`
Aceste probleme se discuta in zona de suport.
Stark.sys
In plus astfel de sugestii nu le inteleg... pentru ce sa facem un widget ? Cand cu putin jQuery, putina imaginatie, si cateva smecherii putem realiza singuri pe forum ce ne dorim fara sa punem tehnicieni sa ne incarce forumurile tuturor.
On: `+Am o problema... cand sunt pe telefon nu merge sa dau copy paste la spatiul acela Dr scriere verde de la Coduri CS.`
Aceste probleme se discuta in zona de suport.
Stark.sys
ar fi ceva, dar asta nu cred ca va fi valabila doar in widget cred ca si in profiluri.
+1 imi place sugestia
+1 imi place sugestia
Sunt de acord cu aceasta idee.
Cu multe nu ar ajuta, dar este o chestie, pentru a intelege ce si cum sta treaba cu activitatea si pentru a face unele statitici. Consider ca este o idee buna si sincer m-am gandit si eu la acesta idee
Subiecte similare
» posturi noi , cei mai activi , membri noi
» Cum activez aia cu ultimi activi in ultimele 24 ore sau 99 etc..
» problema Utilizatori activi in ultemele 48 ore
» Rang pentru utilizatorii activi
» Categorie cei mai activi postatori ai lunii!
» Cum activez aia cu ultimi activi in ultimele 24 ore sau 99 etc..
» problema Utilizatori activi in ultemele 48 ore
» Rang pentru utilizatorii activi
» Categorie cei mai activi postatori ai lunii!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum