Grupa membri automata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Vreti ca forumgratuit sa aibe o grupa de membri automata?
Grupa membri automata
Rezumarea primului mesaj :
Vazusem asa ceva si la alte forumuri
dar nu forumgratuit , o grupa de Membri care sai includa pe automat pe toti membri. Stiu ca asa ceva ar fi posibil daca am face o grupa de membri si i-am pune manual, dar asta depinde de cat este dispus un detinator forumului si de cati membri care nu sunt in nici-o grupa are. Asa membri nu vor avea culoarea folosita pentru link-uri.
Vazusem asa ceva si la alte forumuri
dar nu forumgratuit , o grupa de Membri care sai includa pe automat pe toti membri. Stiu ca asa ceva ar fi posibil daca am face o grupa de membri si i-am pune manual, dar asta depinde de cat este dispus un detinator forumului si de cati membri care nu sunt in nici-o grupa are. Asa membri nu vor avea culoarea folosita pentru link-uri.
Ultima editare efectuata de catre sLg in Mar Mai 26, 2009 2:37 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Grupa membri automata
Votez DA, imi place ideea...
Votez DA deoarece imi place ideaa.
Am votat DA pentru ca, nu e amuzant deloc sa iei fiecare user in parte si sa il adaugi la un grup anume! Cel putin, la inregistrare! Era o optiune pe forumgratuit, unde, la grupuri, pute-ai sa setezi sa fie adaugat la un grup dupa ce a postat un anumit numar de mesaje! Ex: Un user, si-a facut cont nou pe un forum. Acesta e adaugat automat la grupul "Noob" pt ca a fost setat ca sa fie adaugat daca nu are nici un mesaj postat! Dupa ce a postat un numar de mesaje(sa dau exemplu: 10 mesaje), a fost adaugat automat la grupul "User nou" pentru ca a fost setat sa intre in grup dupa ce a postat acel numar de mesaje! Stiu foarte sigur ca a existat acea optiune! Am vazut-o cu ochii mei! Cam asta vrea userul sa zica!
Edit: Ceea ce am vazut eu, era la rang! Sa primeasca un anumit rang daca a postat un anumit numar de mesaje! My bad!
Edit: Ceea ce am vazut eu, era la rang! Sa primeasca un anumit rang daca a postat un anumit numar de mesaje! My bad!
Ultima editare efectuata de catre Wasteland in Sam Aug 01, 2009 5:33 pm, editata de 3 ori (Motiv : Updated!)
Da, optiunea era la rang si ar fi necesara o optiune asemnataoare si pentru grupuri, dar de asta poti sa iti dai seama abia dupa ce lucrezi cu gruprui in mod curent si intelegi cit de multe se pot face printr-o gestionare mai usoara a acestora. Multi chiar nu folosesc grupuri (in afara de cele de admini si moderatori) pentru ca le este greu sa le gestioneze.
Asa ca ma bucur ca nu am votat de la inceput. Din partea mea, da.
Asa ca ma bucur ca nu am votat de la inceput. Din partea mea, da.
playmax, tu ai votat o data DA si o data NU! Ce sa intelegem?
leori, sa inteleg ca ti-am oferit mai multe explicatii si mai convingatoare?
leori, sa inteleg ca ti-am oferit mai multe explicatii si mai convingatoare?
Si eu m-am lovit de problema asta, si mi-ar placea sa fie asa ceva implemantat.
=>>Da!
=>>Da!
Nu,ai deja o lista cu membri cu toti membri si o culoare pentru ei.Nu ii vad folosul.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Problema imagine automata la membri noi
» Cum setez ca un memrbu sa nu se mai poata scoate dintr-o grupa...
» Cum pot grupa pe categorii ? Nivel compresie index-edit 1960 [R]
» Redirectionarea automata
» conectare automata
» Cum setez ca un memrbu sa nu se mai poata scoate dintr-o grupa...
» Cum pot grupa pe categorii ? Nivel compresie index-edit 1960 [R]
» Redirectionarea automata
» conectare automata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum