Cum setez ca un memrbu sa nu se mai poata scoate dintr-o grupa...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum setez ca un memrbu sa nu se mai poata scoate dintr-o grupa...
Salutare tuturor as dori sa stiu daca se poate sa-mi spuneti cum setez si eu in P/A, ca un membru al forumului a nu se mai poata scoate dintr-o grupa (admin,moderator, etc)?
Vizitato- Vizitator
Re: Cum setez ca un memrbu sa nu se mai poata scoate dintr-o grupa...
Nu cred ca este posibila oprirea dezinscrierii dintr-un grup (din ce stiu eu pana acum). In fond, fiecare e liber sa aleaga daca doreste sa fie membru sau al unui grup.
Ascunzi butonul grupuri si il lasi vizibil doar pentru administratori. PA - Utilizatori si grupuri - Permisiuni speciale
Nu stiu daca rezolva definitiv, dar cel putin nu le da idei
Degeaba. E destul sa dea click pe numele grupului si se dezinscrie. In cazul asta ar trebui marcat si grupul ca invizibil, dar tot trebuie sa existe o cale de a a ajunge la componenta lui.
da Ina acolo unde zici tu este doar pentru vizualizare, insa eu vreau ca toti sa vada grupurile sa stie ce, cereri sa faca. insa sa nu se mai scoata din ele, pentru ca am o grupa de fete (Girls), si o fata s-a scos de acolo, i-am zis ca nu trebuie sa vrei sa ai acel rank. pentru ca acel rank este pentru fete, sa facem o diferenta. ma rog ea este incapatanata si nu vrea, se scoate din grupa si ramane cu rang-ul.Ina a scris:Ascunzi butonul grupuri si il lasi vizibil doar pentru administratori. PA - Utilizatori si grupuri - Permisiuni speciale
Deci daca este vreo metoda in asa fel in cat membri sa nu se mai poata scoate dintr-o grupa astept sa vad care este acea metoda.
Edit: Am rezolvat problema, https://2img.net/h/oi30.tinypic.com/23w8i09.jpg , odata cu inchiderea grupului (ca si cum ar fi blocat) membrul din grupul respectiv nu va mai avea vizibila casuta care trebuie bifata pentru dezinscriere, si asa nu se va mai poate scoate
Multumesc pentru ca ati vrut sa ma ajutati, insa am rezolvat, asa ca puteti inchide acest topic !
Vizitato- Vizitator
Felicitari!
Topic rezolvat = > inchis
Topic rezolvat = > inchis
Subiecte similare
» Cum setez la un anumit numar de posturi sa se poata posta?
» Grupa membri automata
» Cum pot grupa pe categorii ? Nivel compresie index-edit 1960 [R]
» Cum setez rangurile!
» Cum pot sa setez culoarea scrisului?
» Grupa membri automata
» Cum pot grupa pe categorii ? Nivel compresie index-edit 1960 [R]
» Cum setez rangurile!
» Cum pot sa setez culoarea scrisului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum