Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
Rezumarea primului mesaj :
Salutare , am si eu o problema cu forum-ul http://fifaplanet.forumz.ro
Adineauri am bagat un script pentru a nu mai putea copia de pe forum dar nu stiu ce sa intaplat!
PA - General - Descrierea Forum-ului! Aici l-am bagat si cand vreau sa intru pe forum imi apare bannerul si nimic alceva!
Nu stiu daca am postat bine dar am mare nevoie de ajutor
Multumesc Anticipat
Salutare , am si eu o problema cu forum-ul http://fifaplanet.forumz.ro
Adineauri am bagat un script pentru a nu mai putea copia de pe forum dar nu stiu ce sa intaplat!
PA - General - Descrierea Forum-ului! Aici l-am bagat si cand vreau sa intru pe forum imi apare bannerul si nimic alceva!
Nu stiu daca am postat bine dar am mare nevoie de ajutor
Multumesc Anticipat
Ultima editare efectuata de catre Fifa-Planet in Dum Mar 22, 2009 7:19 pm, editata de 1 ori
Re: Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
css::Va rog sa nu mai faceti posturi duble/triple pana ce nu trec 24 de ore de la postarea primului mesaj, sau veti primi WARN.
Fifa-Planet: Da, si cu @yahoo.com
Numai bine!
Fifa-Planet: Da, si cu @yahoo.com
Numai bine!
Vizitato- Vizitator
Re: Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
Gata am reusit!
Multumesc mult css si Lizzard
Multumesc mult css si Lizzard
Cu placere
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Script clock la care nu imi apare ora ci doar caseta :)
» Script anti click dreapta pentru forum
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» Script anti click dreapta pentru forum
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum