Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
Salutare , am si eu o problema cu forum-ul http://fifaplanet.forumz.ro
Adineauri am bagat un script pentru a nu mai putea copia de pe forum dar nu stiu ce sa intaplat!
PA - General - Descrierea Forum-ului! Aici l-am bagat si cand vreau sa intru pe forum imi apare bannerul si nimic alceva!
Nu stiu daca am postat bine dar am mare nevoie de ajutor
Multumesc Anticipat
Adineauri am bagat un script pentru a nu mai putea copia de pe forum dar nu stiu ce sa intaplat!
PA - General - Descrierea Forum-ului! Aici l-am bagat si cand vreau sa intru pe forum imi apare bannerul si nimic alceva!
Nu stiu daca am postat bine dar am mare nevoie de ajutor
Multumesc Anticipat
Ultima editare efectuata de catre Fifa-Planet in Dum Mar 22, 2009 7:19 pm, editata de 1 ori
Re: Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
Titlu editat.
Incearca sa scoti acel script din panou si urmeaza tutorialul acesta:
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/dezactivare-click-dreapta-t155.htm
Dar pune script-ul in:
PA=>Afisare=>Generalitati=>Mesaj pe pagina de start=>Introduci script-ul=>Inregistrare.
Vezi daca merge asa
Incearca sa scoti acel script din panou si urmeaza tutorialul acesta:
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/dezactivare-click-dreapta-t155.htm
Dar pune script-ul in:
PA=>Afisare=>Generalitati=>Mesaj pe pagina de start=>Introduci script-ul=>Inregistrare.
Vezi daca merge asa
Vizitato- Vizitator
Re: Am bagat un script anti furt pe forum si acum imi apare doar bannerul si nimic altceva
Inca ceva , eu cum ma pot conecta la panou daca pe forum nu apare nimic ?
Mergi jos de tot in forum si acolo sub footer-ul de la Forumgratuit.ro trebuie sa iti apara "Panoul de administrare".O imagine ai mai jos:
Vizitato- Vizitator
Exista vreun link direct ca mie imi apare doar atat in ordine!
- Cod:
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog
Fifa-Planet daca nu teai logat cu parola si name care leai pus cand ai creat forumu nu o sa iti apara niciodata ''Panou de administrare'' daca te loghezi cu name si pass care leai pus cand ai creat forumu atunci nare cum sa nu iti apare ''Panou de administrare''
Uite alta idee, doar daca esti administrator fondator al forumului:
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/unelte-restaurare-forum-tutorial-t1847.htm
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/unelte-restaurare-forum-tutorial-t1847.htm
Vizitato- Vizitator
Si la nume ce o sa pun Admin , pt ca atunci cand am creat forum-ul numele asta l-am avut!
Parola pe parcurs am schimbat-o dar o stiu si pe cea initiala!
La nume nu stiu ce sa pun forumul era fifaplanet.forumz.ro numele o sa fie fifaplanet?
Parola pe parcurs am schimbat-o dar o stiu si pe cea initiala!
La nume nu stiu ce sa pun forumul era fifaplanet.forumz.ro numele o sa fie fifaplanet?
La nume pui email-ul cu care ai creat forumul si la parola parola cu care ai creat forumul.
Vizitato- Vizitator
La email mai pun si @yahoo.com sau doar id ?
Fifa-Planet daca iti merge sa te loghezi cu name si pass care leai pus de la creaea forumului!si te logheaza si nu iti arata ''Panou de administare''
Fa ce tia zis Lizzard si mie mi sa iamplat la fel dar n cu ''Panou de administare'' cu tema forumului!
Daca urmezi tutorialu de acolo si faci exact ca acolo nare cum sa nu iti mearga!
Fa ce tia zis Lizzard si mie mi sa iamplat la fel dar n cu ''Panou de administare'' cu tema forumului!
Daca urmezi tutorialu de acolo si faci exact ca acolo nare cum sa nu iti mearga!
in loc de email poti sa pui adresa forumului!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Script clock la care nu imi apare ora ci doar caseta :)
» Script anti click dreapta pentru forum
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» Script anti click dreapta pentru forum
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum