Mesagerie Privata / Mesaje Private

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Mesagerie Privata / Mesaje Private Empty Mesagerie Privata / Mesaje Private

Mesaj Scris de Admin la data de 19.02.08 17:17

Mesagerie Privata / Mesaje Private


Mesagerie Privata / Mesaje Private 091010140655 Ce este mesageria privata?

Mesageria privata este o metoda prin care membrii unui forum pot schimba intre ei mesaje, fara ca acestea sa fie in vazul tuturor asa cum sint celelalte dialoguri purtate in forum.
Pentru a avea acces la mesajele dumneavoastra private este suficient sa faceti click pe linkul/butonul "Mesagerie" aflat in bara de navigare situata imediat sub logo-ul (antetul) forumului.
Mesagerie Privata / Mesaje Private 11389710

De asemenea, puteti sa folositi bara de instrumente daca ea este instalata in forumul dumneavoastra, meniul "Bine ati venit".
Mesagerie Privata / Mesaje Private 46253810

Mesagerie Privata / Mesaje Private 091010140655 Dosarele mesageriei private

Mesagerie Privata / Mesaje Private 60583810

Inbox : Mesajele pe care vi le trimit ceilalti membri. Atunci cind faceti click pe butonul "Mesagerie" acesta este dosarul unde veti ajunge automat.
Tot de aici puteti scrie mesaje private noi.

Mesaje trimise: Mesajele pe care le-ati trimis si care au fost citite de catre destinatar.

Mesaje in curs de trimitere: Mesajele pe care le-ati trimis dar care nu au fost inca citite de catre destinatar. Indata ce un mesaj a fost citit, trece in Mesaje trimise.  

Arhiva : Permite pastrarea mesajelor importante.

Idee Si aici, ca si in forum, veti putea vedea mesajele noi, pe care inca nu le-ati citit, ele fiind marcate cu aceleasi imagini pentru mesaje noi ca si subiectele forumului. De asemenea functioneaza si iconurile pentru subiecte - de tipul  Icon-ul rezolvat - la care membrii au acces, functie de permisiunile setate pentru acestea.

Mesagerie Privata / Mesaje Private 091010140655 Activarea si configurarea mesageriei private

Mesagerie Privata / Mesaje Private Go-jum10Panou de administrare -> General -> Mesaje si emailuri -> Mesaje private

Mesagerie Privata / Mesaje Private 02108410

Atentie! Activarea si dezactivarea mesageriei private se realizeaza pentru toti membrii, inclusiv pentru administratori si moderatori.
Idee In mesajul de intimpinare puteti folosi variabilele formului pentru a-l personaliza, de pilda adresindu-va utilizatorului direct pe nume  A face cu ochiul

Mesagerie Privata / Mesaje Private 091010140655Precautii privind folosirea mesageriei private

Se poate intampla ca un membru sa utilizeze MP in scop negativ : publicitate, spam, chiar hartuire. In acest caz cel mai bine ar fi sa-l impiedicati sa continue. Puteti incepe printr-o avertizare iar daca aceasta are efect contrar, puteti merge pana la a exclude membrul respectiv sau a-i interzice sa mai trimita mesaje private. Forumgratuit va pune la dispozitie citeva metode de control al unui astfel de comportament.

Sageată Consultati numarul de mesaje private ale unui membru (doar pentru administratori si moderatori) : Click pe  "Membri" in meniul de navigare apoi click pe pseudonimul membrului respectiv si in profilul sau veti vedea numarul de mesaje private trimise.
Cu exceptia membrilor din staff, un numar exagerat de mare de mesaje private in comparatie cu numarul de mesaje postate in forum, poate fi considerat suspect.
Mesagerie Privata / Mesaje Private 70382010

Sageată Impiedicati un membru sa foloseasca mesageria privata :

Mesagerie Privata / Mesaje Private Go-jum10Panou de administrare -> Utilizatori & Grupuri -> Utilizatori -> Administrare utilizatori

Click pe utilizatorul problematic pentru a-i vedea profilul. In partea de jos a paginii, in zona Campuri speciale doar pentru administrator bifati Nu pentru optiunea Poate trimite mesaje private. Daca utilizatorul revine la un comportament normal, este posibil sa-i reacordati dreptul. In acelasi loc, bifati Da in loc de Nu. Nu uitati sa salvati, apasind pe  Inregistrare
Mesagerie Privata / Mesaje Private 96906810

Sageată Setati un numar minim de mesaje postate in forum pentru a avea acces la mesageria privata:
Mesagerie Privata / Mesaje Private Go-jum10Panou de administrare -> General -> Mesaje si emailuri -> Mesaje private

Mesagerie Privata / Mesaje Private 05020810

Exclamare Aceasta limitare nu se aplica administratorilor si moderatorilor forumului.

Sageată Blocati propria mesagerie privata:
Dumneavoastra veti putea trimite mesaje private, insa ceilalti membri nu vor putea sa va trimita vreun mesaj.
Mergeti in profilul dumneavoastra personal, rubrica Preferinte, Autorizeaza membrii sa imi trimita mesaje private : bifati Nu.
Mesagerie Privata / Mesaje Private 10322810

Exclamare Aceasta restrictie nu se aplica administratorilor, ei pot trimite mesaje oricarui membru, chiar daca acesta are mesageria privata dezactivata.

Studiu Pentru mai multe informatii legate de mesageria privata, va recomandam sa cititi si acest tutorial: Trimiterea unui mesaj privat catre toti membrii forumului

Succes!  sunny

Tutorial scris de Staff-ul Forumgratuit
Ultima actualizare: 14.12.2013 ~ Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Admin

Admin
Administrator
Administrator

Mesaje : 886
Data înscrierii : 14/12/2007
Mulțumiri : 18
Pachetul Gratuit Google Chrome phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
Admin a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum