Mesagerie privata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mesagerie privata
Buna! Am facut reclama prin mesageria privata (nu stiam ca nu am voie) si Ina mi-a dezactivat accesul de a mai trimite mesage private. Ce pot face ca sa recapat accesul???
Probabil nu este sectiunea potrivita, dar nu stiam unde sa postez!
Probabil nu este sectiunea potrivita, dar nu stiam unde sa postez!
Re: Mesagerie privata
Avand in vedere ca ai MP-ul dezactivat, sper sa nu apara persoane gen "de ce n-ai dat MP la administrator".. spun si eu, orice e posibil.
Asteapta pana cand unul din membrii staff-ului iti va vedea mesajul si va transmite problema mai departe catre Ina.
Asteapta pana cand unul din membrii staff-ului iti va vedea mesajul si va transmite problema mai departe catre Ina.
Re: Mesagerie privata
In Regulamentul General, acesta este primul rind din capitolul Sanctiuni posibile".
Imi pare rau, dezactivarea mesageriei private este definitiva.
Avem sectiunea Promovare forumuri unde puteti sa va faceti reclama la forum si sa recrutati membri staff.
Imi pare rau, dezactivarea mesageriei private este definitiva.
Avem sectiunea Promovare forumuri unde puteti sa va faceti reclama la forum si sa recrutati membri staff.
Subiecte similare
» Mesageria Privata
» Numi apare profil ,mesagerie
» Nu imi apar butoanele Selecteaza/Deselecteaza tot din Mesagerie privata
» Imaginea de la subiect/subiect nou nu apare la mesageria privata
» Mesageria privata
» Numi apare profil ,mesagerie
» Nu imi apar butoanele Selecteaza/Deselecteaza tot din Mesagerie privata
» Imaginea de la subiect/subiect nou nu apare la mesageria privata
» Mesageria privata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum