Culori si linii de contur
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Culori si linii de contur
Rezumarea primului mesaj :
cum fac sa imi apara linile astea in imagine app linile alea sunt facute de mine
cum fac sa imi apara linile astea in imagine app linile alea sunt facute de mine
Re: Culori si linii de contur
incearca pe rind, eu as incepe cu culoarea 3 arindului din tabel si separari.
daca nu se schimba cum vrei tu revii foarte usor la #000005.
eu, in al meu forum asa am facut, am luat la rind fiecare culoare de acolo, sa vad, fiecare ce schimba.
imi place sa experimentez.
cred ca si tie ?
incearca, nu se intimpla nimic.
revii oricind la culorile initiale, dar noteaza-le sau fa un printscreen la culorile originale.
succes !
daca nu se schimba cum vrei tu revii foarte usor la #000005.
eu, in al meu forum asa am facut, am luat la rind fiecare culoare de acolo, sa vad, fiecare ce schimba.
imi place sa experimentez.
cred ca si tie ?
incearca, nu se intimpla nimic.
revii oricind la culorile initiale, dar noteaza-le sau fa un printscreen la culorile originale.
succes !
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Mier Feb 20, 2008 12:38 pm, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
Ultima editare efectuata de catre PWG in Mier Feb 20, 2008 1:44 pm, editata de 2 ori
Perfect, cu placere
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
» Linii profil
» Cum pun linii
» contur alb.
» Linii Forum
» Linii profil
» Cum pun linii
» contur alb.
» Linii Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum