Implementarea obligativitatii de a citi regulile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Implementarea obligativitatii de a citi regulile
Buna ziua tuturor !
Mariti fontul pentru pagina cu regulile care apare la inscriere pe forumul de suport, poate asa citesc si cei care nu cred ca este necesar sa vezi ce este scris acolo.
Credeti-ma , sunt si in alte forumuri inscris, si in support pe alt site am fost inscris, dar nu am vazut atita indaratnicie si acest gen de a scrie, ca aici.
Chiar asa rau am ajuns ?
Poate reusiti cumva sa-i disciplinati pe cei care inca se tin de posturi "obraznice", si altele de acest gen.
De fiecare data cind intru aici, vad aceleasi intrebari de n ori, din comoditatea de a nu se uita la ce-i deja postat.
Sau atunci cind se inscriu, in mailul de confirmare , faceti o modificare/avertisment alaturindu-i si linkurile catre reguli, tutoriale, intrebari frecvente, etc, poate asa se obisnuiesc .
Mariti fontul pentru pagina cu regulile care apare la inscriere pe forumul de suport, poate asa citesc si cei care nu cred ca este necesar sa vezi ce este scris acolo.
Credeti-ma , sunt si in alte forumuri inscris, si in support pe alt site am fost inscris, dar nu am vazut atita indaratnicie si acest gen de a scrie, ca aici.
Chiar asa rau am ajuns ?
Poate reusiti cumva sa-i disciplinati pe cei care inca se tin de posturi "obraznice", si altele de acest gen.
De fiecare data cind intru aici, vad aceleasi intrebari de n ori, din comoditatea de a nu se uita la ce-i deja postat.
Sau atunci cind se inscriu, in mailul de confirmare , faceti o modificare/avertisment alaturindu-i si linkurile catre reguli, tutoriale, intrebari frecvente, etc, poate asa se obisnuiesc .
Vizitato- Vizitator
Re: Implementarea obligativitatii de a citi regulile
da sunt deacord cu aceasta optiune....asteptam raspuns de la lexa
imi place ideea ... dar ma gandeam la alt ceva ... cand intrii pe forum ... sa spunem la primele 5 conectari ... sa apara o icoana suprapusa forumului in care sa fie regulamentul ... un javascript ... cu buton de inchidere
buna idee ezlidor dar sa vedem ce zice lexa
ezlidor a scris:imi place ideea ... dar ma gandeam la alt ceva ... cand intrii pe forum ... sa spunem la primele 5 conectari ... sa apara o icoana suprapusa forumului in care sa fie regulamentul ... un javascript ... cu buton de inchidere
O idee foarte, foarte buna. Asteptam insa mesajul Lexei.
Vizitato- Vizitator
eu zic ca e o ideie buna acuma sa vedem daca se poate asa ceva
V-ati uitat de cind este postat mesajul ? Vineri Feb 15, 2008 , adica , miine face CINCI LUNI.
Pentru ce mai adaugati posturile , pentru a mari nr. posturilor personale ?
Daca cei ce sunt useri aici l-ar fi vazut in timp util, ar fi fost si raspunsuri.
Tocmai pentru astfel de lucru am hotarit sa blocam păosturile vechi sau rezolvate, petru a nu se rasăpunde de dragul acumularii de posturi.
Subiect inchis.
Pentru ce mai adaugati posturile , pentru a mari nr. posturilor personale ?
Daca cei ce sunt useri aici l-ar fi vazut in timp util, ar fi fost si raspunsuri.
Tocmai pentru astfel de lucru am hotarit sa blocam păosturile vechi sau rezolvate, petru a nu se rasăpunde de dragul acumularii de posturi.
Subiect inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Implementarea SMF
» Implementarea si a versiunii de baza a phpbb ( cea veche)
» Regulile Forumului
» Cum schimb regulile de inregistrare [R]
» Regulile forumului Discutii Generale
» Implementarea si a versiunii de baza a phpbb ( cea veche)
» Regulile Forumului
» Cum schimb regulile de inregistrare [R]
» Regulile forumului Discutii Generale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum