Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
Rezumarea primului mesaj :
Buna ... as dori sa stiu cum as putea face ca pm , trmite prin msg,site .... sa apara asa :
...
... Imi cer szue ca nu am pus un titlu mai bun dar nu am stiut ce titlu sa pun
Multumesc Anticipat !
Buna ... as dori sa stiu cum as putea face ca pm , trmite prin msg,site .... sa apara asa :
...
... Imi cer szue ca nu am pus un titlu mai bun dar nu am stiut ce titlu sa pun
Multumesc Anticipat !
Re: Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
chestia aia se poate face pe orice tema Invision:), daca d-ai click pe numele unui user, la un post iti apare asa ca in poza.
schimba varianta temei tale in Invision, sau pune-ti o tema invision
schimba varianta temei tale in Invision, sau pune-ti o tema invision
Re: Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
Multumesc Fly.
In sfirsit, o lamurire.
Daca ar fi spus ca ceea ce se vede acolo este un profil de user, poate nu ne mai lungeam atit.
Sau daca cel ce da raspunsurile evazive, ne spunea despre ce este vorba , treaba era rezolvata.
Nici eu nu cunosc de unde a facut captura imaginilor, insa acum stiu.
Nu am folosit inca "en gros" invision, si habar nu aveam ca in meniu - profil , arata asa.
Scuze ca nu am stiut acest aspect, asta arata ca invision inca mai are lucruri pe care sa le descopar.
Cit de greu i-a fost lui war$ sa spuna asa direct , ca tine : este o tema invision.
Topic rezolvat
In sfirsit, o lamurire.
Daca ar fi spus ca ceea ce se vede acolo este un profil de user, poate nu ne mai lungeam atit.
Sau daca cel ce da raspunsurile evazive, ne spunea despre ce este vorba , treaba era rezolvata.
Nici eu nu cunosc de unde a facut captura imaginilor, insa acum stiu.
Nu am folosit inca "en gros" invision, si habar nu aveam ca in meniu - profil , arata asa.
Scuze ca nu am stiut acest aspect, asta arata ca invision inca mai are lucruri pe care sa le descopar.
Cit de greu i-a fost lui war$ sa spuna asa direct , ca tine : este o tema invision.
Topic rezolvat
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum pot face aceste tabele?
» Cum pot face sa apropii aceste butoane
» cum pot face cu culoare aceste subforumuri?
» Cum pot face aceste linii punctate , sau sa dispara ? PHPBB2
» Cum pot face rama la post!
» Cum pot face sa apropii aceste butoane
» cum pot face cu culoare aceste subforumuri?
» Cum pot face aceste linii punctate , sau sa dispara ? PHPBB2
» Cum pot face rama la post!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum