Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
Buna ... as dori sa stiu cum as putea face ca pm , trmite prin msg,site .... sa apara asa :
...
... Imi cer szue ca nu am pus un titlu mai bun dar nu am stiut ce titlu sa pun
Multumesc Anticipat !
...
... Imi cer szue ca nu am pus un titlu mai bun dar nu am stiut ce titlu sa pun
Multumesc Anticipat !
Re: Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
aceia e o tema schimba tema forum ului si o sa ai si tu exact asa
salut
salut
Re: Cum pot face ca tema mea sa afiseze aceste date ca in imaginile din post? [R]
lol ce raspuns e asta ? pai daca pe tema aia merge probabil ca se poate face si pe tema mea sau a altora )
e o tema mai noua si mai moderna.
salut
salut
... nu mai fa offtopic ... ! lasa sa posteze cine stie!
Mersi !
Mersi !
Ultima editare efectuata de catre Pitex in Mar Feb 17, 2009 11:02 pm, editata de 1 ori
ai grija ce vorbesti ca nici macar nu sti despe ce e vorba in alcel topic daca te intereseaza am facut donatii pt a cumpara domeniu .com si am platit 1600 de credite si cica la unele coduri primite nu sunt bune vezi ca vorbesti si termina cu offtopicul.........
si in loc sa spui ms ca te-am ajutat faci si pe smekerul ))
Te rog frumos sa nu mai postezi daca nu ajutzi cu nimic !
Multumesc!
Multumesc!
Ce treaba are ..creditele cu intrebarea lui pitex??war$ a scris:ai grija ce vorbesti ca nici macar nu sti despe ce e vorba in alcel topic daca te intereseaza am facut donatii pt a cumpara domeniu .com si am platit 1600 de credite si cica la unele coduri primite nu sunt bune vezi ca vorbesti si termina cu offtopicul.........
Pitex din cate stiu pe forumgratuit.ro asa ceva nu exista
multumesc
acela e un skin de pe hitskin e o tema mai noua
dar daca nu intelegi
cauta pe acolo si ai sa gasesti
salut
dar daca nu intelegi
cauta pe acolo si ai sa gasesti
salut
war$ Forumul nu este un ring pentru certurile voastre. WARN
Pitex, care este adresa forumului de unde ai facut capturile de imagini ?
Este un forum de la noi ?
Vizitato- Vizitator
e asa de greu sa cauti tema1960 a scris:war$ Forumul nu este un ring pentru certurile voastre. WARN
http://en.hitskin.com/search-a-skin/2xg-greengrey-132092.htm
ms pt warn!!!
ramin dator dar am incercat sa il ajut in fine.....
Pitex, te rog sa imi spui care este adresa forumului de unde ai facut capturile de imagini ?
war$, te-as ruga sa nu mai dai quote, dupa fiecare post.
De asemenea, te-as ruga sa il lasi pe cel ce a facut cererea sa dea el adresa acelui forum.
war$, te-as ruga sa nu mai dai quote, dupa fiecare post.
De asemenea, te-as ruga sa il lasi pe cel ce a facut cererea sa dea el adresa acelui forum.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum pot face aceste tabele?
» Cum pot face sa apropii aceste butoane
» cum pot face cu culoare aceste subforumuri?
» Cum pot face aceste linii punctate , sau sa dispara ? PHPBB2
» Cum pot face rama la post!
» Cum pot face sa apropii aceste butoane
» cum pot face cu culoare aceste subforumuri?
» Cum pot face aceste linii punctate , sau sa dispara ? PHPBB2
» Cum pot face rama la post!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum