Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
Rezumarea primului mesaj :
NaN
Problema se manifestă:
NaN
Permisiuni pe forum:
NaN
Adresa forumului:
NaN
Buna ziua !
Am șters un forum și aș dori să -l reactivez dar nu reușesc din uneltele administratorilor .Mă puteți ajuta ?
Mulțumesc !
Detaliile problemei
Versiunea forumului:NaN
Problema se manifestă:
NaN
Permisiuni pe forum:
NaN
Adresa forumului:
NaN
Descrierea problemei
Buna ziua !
Am șters un forum și aș dori să -l reactivez dar nu reușesc din uneltele administratorilor .Mă puteți ajuta ?
Mulțumesc !
Ultima editare efectuata de catre Perla in Vin Feb 05, 2021 9:46 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
Bună seara,
Revin cu 2 vești: una bună, iar alta proastă:
vestea proastă: Forumul dvs. fiind șters, nu am putut să modific datele fondatorului, se pare că este o problemă cu unealta mods7, iar când un forum este șters, poți doar să-i faci backup, sau să faci un ticket de suport
Veste bună: S-a schimbat adresa dvs. de email, cu adresa de gmail care ați precizat-o, iar forumul a fost restaurat cu succes!
O seară frumoasă!
Revin cu 2 vești: una bună, iar alta proastă:
vestea proastă: Forumul dvs. fiind șters, nu am putut să modific datele fondatorului, se pare că este o problemă cu unealta mods7, iar când un forum este șters, poți doar să-i faci backup, sau să faci un ticket de suport
Veste bună: S-a schimbat adresa dvs. de email, cu adresa de gmail care ați precizat-o, iar forumul a fost restaurat cu succes!
O seară frumoasă!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Buna seara !
A apărut o alta problema nu mă lăsa să mă loghez cu paswordul pe care îl aveam .
A apărut o alta problema nu mă lăsa să mă loghez cu paswordul pe care îl aveam .
Mulțumesc pentru amabilitate și ajutor Mihai ! S-a rezolvat acum am văzut mailul .
Cordiale salutări !
Cordiale salutări !
Cu plăcere, pentru puțin!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum imi reactivez contul de forumgratuit sters
» Cum imi reactivez contul de forumgratuit sters ?
» Revenire: Pe ce forum doriti sa reactivez
» Forum Sters
» Forum Sters :|
» Cum imi reactivez contul de forumgratuit sters ?
» Revenire: Pe ce forum doriti sa reactivez
» Forum Sters
» Forum Sters :|
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum