Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
Detaliile problemei
Versiunea forumului:NaN
Problema se manifestă:
NaN
Permisiuni pe forum:
NaN
Adresa forumului:
NaN
Descrierea problemei
Buna ziua !
Am șters un forum și aș dori să -l reactivez dar nu reușesc din uneltele administratorilor .Mă puteți ajuta ?
Mulțumesc !
Ultima editare efectuata de catre Perla in Vin Feb 05, 2021 9:46 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
Salut @Perla,
În primul rând: bine ați venit pe platforma de suport, și mulțumim că ați făcut cont pe platforma noastră de suport!
În al doilea rând, spuneți-mi vă rog adresa forumului, ca să putem începe procesu!
În primul rând: bine ați venit pe platforma de suport, și mulțumim că ați făcut cont pe platforma noastră de suport!
În al doilea rând, spuneți-mi vă rog adresa forumului, ca să putem începe procesu!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Buna seara adresaforumului este
slabestenatural.forumgratuit.ro
slabestenatural.forumgratuit.ro
Mulțumesc!
Ultima editare efectuata de catre Perla in Mier Feb 03, 2021 7:37 pm, editata de 1 ori
.. | Drag Membru, nu este permisă publicarea postărilor duble consecutive, dacă nu este separată de cel puțin 24 de ore: Dacă doriți să modificați sau să adăugați informații, puteți modifica mesajul anterior Cu toate acestea, dacă postarea dvs. a primit deja un răspuns de la un alt utilizator, puteți răspunde normal :bene: Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Prin uneltele administratorilor, vă refereați la: https://www.forumgratuit.ro/unelte ?
Poate v-ați pierdut datele de fondator, doriți să le schimbați?
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Da nu reușesc să mă conectez cu mailul și parola la secțiunea unelte ptr administratori
Mai aveți accesa la adresa de e-mail actuală? Voi cere să vă fie recuperat forumul, și o să trimit să vi se dea și niște date noi!
Nu ofer suport prin PM!
Da am acces adresa este
Mulțumesc Mihai!
Mulțumesc Mihai!
Okay, voi schimba datele de fondator, până mâine o să aveți o nouă parolă pe contu de gmail... Însă va mai trebui să așteptați, deoarece unealta mods7 cam face figuri la permisiuni, și nu am idee de ce... asta e a-2-a oară, când îmi face astfel de probleme...
Salutări!
Salutări!
Nu ofer suport prin PM!
Încă o întrebare: Mai aveți acces la adresa de yahoo de e-mail: ****** ?
Nu ofer suport prin PM!
Din păcate nu .
Ok, Mulțumesc de confirmare!
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum imi reactivez contul de forumgratuit sters
» Cum imi reactivez contul de forumgratuit sters ?
» Revenire: Pe ce forum doriti sa reactivez
» Forum Sters
» Forum Sters :|
» Cum imi reactivez contul de forumgratuit sters ?
» Revenire: Pe ce forum doriti sa reactivez
» Forum Sters
» Forum Sters :|
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum