Forum Sters
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum Sters
Buna Dimineata, vreau sa va anunt ca ieri cineva mi-a sters toate categoriile si subforumurile de pe http://fatalitycs.forumer.ro .Nu stiu cu ce i-a ajutat sa-mi faca una ca asta, dar va rog daca se poate sa mi-l readuceti la normal.Eu am incercat sa fac backup, dar voi nu dati baza de date.Nu stiu ce sa mai fac, ajutati-ma va rog.Cei cu pricina sunt niste nesimtiti de pe www.spufcs.ro.Multumesc Anticipat.
Multumesc oricum, dar am reusit sa salvez aproape tot.Noroc ca am citit cateva topicuri.Puteti da T/C.
Multumesc oricum, dar am reusit sa salvez aproape tot.Noroc ca am citit cateva topicuri.Puteti da T/C.
Re: Forum Sters
Din cate stiu io, pentru a recuperea totul poti sa mergi la UNELTE si de aici poti restaura tot ce vrei.
Nu o sal mai recuperezi niciodata frate ca sa vreau eu !!! Poti strica PC oamenilor si da flood pe IP asa iti trebue ) !!!
RaDoNBlAK, v-as ruga sa incetati sa mai amenintati pentru ca amenintarile dvs. sunt egale cu 0. Cel putin in fata mea si a celor ce stiu ca Forumgratuit.ro dispune de o securitate perfecta in privinta forumurilor.
Topic rezolvat si inchis.
Topic rezolvat si inchis.
Subiecte similare
» Un forum sters mai poate fi recuperat?
» Am fost sters de pe propiul meu forum
» Forum sters !
» Help forum- ul mi a fost sters
» Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
» Am fost sters de pe propiul meu forum
» Forum sters !
» Help forum- ul mi a fost sters
» Cum pot sa reactivez un forum pe care l-am șters
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum