Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! Empty Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM!

Mesaj Scris de Mihai Mar Noi 10, 2020 4:37 am

Dragi utilizatori Forumgratuit,

În urma unui val de spam pe care serviciul nostru a suferit-o în ultimele zile, o schimbare a opțiunilor de înregistrare pentru noii membri a avut loc automat pe multe forumuri afectate.

Aceasta este opțiunea „Activarea noilor membri” (PA> Utilizatori și grupuri> Opțiuni utilizator) care trece automat la „Administrator” în cazul intervenției sistemului anti-spam.

Aceasta este o securitate automată care este activată de fiecare dată când sistemele noastre anti-spam detectează înregistrarea unui spammer pe forum. Pentru a securiza forumul care tocmai a fost victima spamului, sistemul activează această protecție în mod automat și fără (din păcate) să anunțe proprietarul.

În consecință, vă invităm să verificați configurația forumului dvs. și, dacă este necesar, să puneți înapoi metoda de activare dorită!

Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! Activa11
O altă consecință a acestui val nefericit de spam este că am inclus pe lista neagră un număr mare de servicii de e-mail de unică folosință și gratuite. Acestea sunt serviciile utilizate de spammer pentru a primi mii de e-mailuri și pentru a ne trimite spam.

Dacă un membru „real” al forumului dvs. a folosit acest tip de e-mail în numele său, acesta poate fi șters. În acest caz, faceți o copie de rezervă a forumului inserând numai membri și conținut șters, apoi modificați adresa acestui membru, astfel încât să nu fie șters din nou de sistemul nostru anti-spam.

Ultimul punct, dacă ați observat prezența spamului înainte ca sistemul nostru anti-spam să treacă și să ștergeți contul spamului fără a-i șterge mesajele, mesajele sale sunt afișate așa cum sunt postate de un „Invitat” și sistemul nostru nu va putea să detectează-le și nu le va șterge. În acest caz, va trebui să ștergeți manual conținutul nedorit.

Pentru a încheia, un mic memento: nu uitați să verificați opțiunile de înregistrare pentru noii membri pe forumul dvs. și să reveniți la modul de înregistrare obișnuit, dacă este necesar!

Vă mulțumim pentru încredere și loialitate,

Toate cele bune
Echipa Forumgratuit


Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! Untit104
Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! KmYIBDv
Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! Scre1015 Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! 398 Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! 2209 Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! Scre1016 Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! Portoq16
Mesaje: 22938 ● Utilizatori: 18243 ● Ultimul membru: » sokardax «
Verificați opțiunile de înregistrare în AP în urma intervenției sistemului anti-SPAM! 887435_logo_512x512 Server de Discord: Forum gratuit
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1556
Varsta : 26
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum