Buna ziua! Legat de contul bancar paypal.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Buna ziua! Legat de contul bancar paypal.
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua, vreau sa anulez orice plata pentru serviciile oferite de dvs.. prin plata PayPal , sau cardul meu de BT ( RON ) .
In acelasi timp, am vazut ca ieri pe data de 4.09.2020, v-ati retras 9.50 euro din cardul meu ( LEI ) fara nici un acord, a fost o plata automata fara rost deoarece eu nu mai folosesc de foarte mult timp forumul dvs.
Si tocmai de aceea, am renuntat la intregul proiect si mi-as dori acesti bani inapoi, multumesc anticipat si va multumesc inca o data pentru serviciile oferite de catre platforma dvs ( forumgratuit.ro) !
Buna ziua, vreau sa anulez orice plata pentru serviciile oferite de dvs.. prin plata PayPal , sau cardul meu de BT ( RON ) .
In acelasi timp, am vazut ca ieri pe data de 4.09.2020, v-ati retras 9.50 euro din cardul meu ( LEI ) fara nici un acord, a fost o plata automata fara rost deoarece eu nu mai folosesc de foarte mult timp forumul dvs.
Si tocmai de aceea, am renuntat la intregul proiect si mi-as dori acesti bani inapoi, multumesc anticipat si va multumesc inca o data pentru serviciile oferite de catre platforma dvs ( forumgratuit.ro) !
Re: Buna ziua! Legat de contul bancar paypal.
Am inteles.
Dar nu mi se pare corect ca eu sa fi avut niste bani pe card ( poate chiar nu ai mei ) si sa fiu raspunzator pentru ceva ce nu mai folosesc ( online ) .
De ex haideti sa va spun drept, am primit niste bani pe card de la un prieten, si m-a rugat sa ii tin pe cardul meu cateva zile (2-3) din ce imi aduc aminte.
Zis si facut, am primit banii pe cardul meu (RON) iar in ziua a 3-a cand sa ii inapoiez banutii, mi-a zis ca ii lipsesc niste bani, mai exact acea suma de 9.50 Euro.
Nu e o suma chiar asa de ridicola in cat sa trec cu vederea dar nici ''valoaroasa'' .
Ideea e ca acum am ramas eu raspunzator pentru acei bani, si legat de acea plata, repet: nici n-am mai folosit pachetul dvs (Premium) . Am vrut doar pentru o perioada limitata (1 luna) sa vad cum decurg treburile, nu m-a instintat nimeni despre platitle viitoare la activ ( automate ) de pe cardul personal.
Eu facusem plata prin intermediul paypal in prima luna, dar in a 2-a mi s-au retras automat din cardul de BT si nu din paypal.
Insist si astept un raspuns va rog in leg. cu acei bani daca se poate va rog.. multumesc.
Dar nu mi se pare corect ca eu sa fi avut niste bani pe card ( poate chiar nu ai mei ) si sa fiu raspunzator pentru ceva ce nu mai folosesc ( online ) .
De ex haideti sa va spun drept, am primit niste bani pe card de la un prieten, si m-a rugat sa ii tin pe cardul meu cateva zile (2-3) din ce imi aduc aminte.
Zis si facut, am primit banii pe cardul meu (RON) iar in ziua a 3-a cand sa ii inapoiez banutii, mi-a zis ca ii lipsesc niste bani, mai exact acea suma de 9.50 Euro.
Nu e o suma chiar asa de ridicola in cat sa trec cu vederea dar nici ''valoaroasa'' .
Ideea e ca acum am ramas eu raspunzator pentru acei bani, si legat de acea plata, repet: nici n-am mai folosit pachetul dvs (Premium) . Am vrut doar pentru o perioada limitata (1 luna) sa vad cum decurg treburile, nu m-a instintat nimeni despre platitle viitoare la activ ( automate ) de pe cardul personal.
Eu facusem plata prin intermediul paypal in prima luna, dar in a 2-a mi s-au retras automat din cardul de BT si nu din paypal.
Insist si astept un raspuns va rog in leg. cu acei bani daca se poate va rog.. multumesc.
Legat de anularea pachetului premium, am sa las aceste poze aici :
https://imgur.com/a/6zQi32j
Am urmat toti pasii ,dar imi apare acea '' eroare '' care nu ma lasa sa opresc serviciile lunare .
Imi spune sa scriu cuvantul '' DELETE '' ca sa opresc serviciile.
La fel.. astept un raspuns si aici va rog .
https://imgur.com/a/6zQi32j
Am urmat toti pasii ,dar imi apare acea '' eroare '' care nu ma lasa sa opresc serviciile lunare .
Imi spune sa scriu cuvantul '' DELETE '' ca sa opresc serviciile.
La fel.. astept un raspuns si aici va rog .
APE a scris:Nu putem face nimic în legătură cu restituirea banilor. Depinde de membru să oprească plățile dacă nu mai vor să-i folosească.
De asemenea, este clar în ACP că plata va fi efectuată în fiecare lună în același timp. nu putem fi considerați responsabili pentru greșeala membrilor.
Membrul poate opri plata prin contul paypal și Da, dacă membrul are un card conectat la paypal, acesta va apărea pe extrasul bancar și ar trebui să apară și pe paypal, pe măsură ce cardul este conectat.
Ei trebuie să urmeze acest lucru.Plata lunară
Metoda de plată lunară este o abonament fără expirare și fără angajament prin Paypal. Odată ce abonamentul este în vigoare, în fiecare lună, o plată lunară corespunzătoare prețului convenit pentru pachetul dvs. va fi debitată din contul dvs. Paypal. Aceasta va credita automat forumul cu numărul de credite necesare pentru reînnoirea pachetului curent pentru luna următoare și așa mai departe.
Cu toate acestea, dacă administratorul dorește să suspende această plată, îl poate face foarte ușor din panoul său de administrare Diverse Rezumat și management Rezumat
Trebuie doar să faceți clic pe button-ul "Opriți plata lunară".
Vezi exemplu:
Este necesară o confirmare pentru validarea operației:
Vezi exemplu:
Enlarge this image Click to see fullsize
Se ia în considerare anularea retragerii lunare a pachetului curent. Deoarece luna curentă a fost deja plătită, sfârșitul plății lunare și dezactivarea pachetului va intra în vigoare numai la sfârșitul perioadei sale actuale de valabilitate
Nu vom rambursa contul, deoarece membrii au greșit nu noi.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Ok...
Am inteles.
Multumesc mult pentru sprijinul acordat, succes pe viitor !
Am inteles.
Multumesc mult pentru sprijinul acordat, succes pe viitor !
Cu plăcere!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum