Bună Ziua.
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bună Ziua.
Bună Ziuă .
Vreau să fac un proiect pe platforma ''forumgratuit'' si am nevoie de câtiva oameni .
Am venit ca să caut câtiva oameni pricepuți în design / partea technică (ajut și eu cu ce pot) și încă cineva la probleme și întrebări (adică să răspundă la membri dacă are probleme sau altceva.
Să lăsați și skype / mess când postați .
Deci vă arăt un model .
Exemplu :
Skype / Mess : real2j1 - skype .
În ce parte vrei să aplici ? (Design / Techincă / Probleme și Întrebări) : Design .
Câti ani ai ? : 16 .
Dacă nu am postat unde trebuie , vă rog să-l mutați dumneavoastră .
La nume o să ne gândim toți la un nume original .
Dacă facem ceva frumos și cu mulți membri comunitatea o să cumpăr domeniu.
Mulțumesc.
Vreau să fac un proiect pe platforma ''forumgratuit'' si am nevoie de câtiva oameni .
Am venit ca să caut câtiva oameni pricepuți în design / partea technică (ajut și eu cu ce pot) și încă cineva la probleme și întrebări (adică să răspundă la membri dacă are probleme sau altceva.
Să lăsați și skype / mess când postați .
Deci vă arăt un model .
- Cod:
Skype / Mess :
În ce parte vrei să aplici ? (Design / Techincă / Probleme și Întrebări) .
Câti ani ai ? :
Exemplu :
Skype / Mess : real2j1 - skype .
În ce parte vrei să aplici ? (Design / Techincă / Probleme și Întrebări) : Design .
Câti ani ai ? : 16 .
Dacă nu am postat unde trebuie , vă rog să-l mutați dumneavoastră .
La nume o să ne gândim toți la un nume original .
Dacă facem ceva frumos și cu mulți membri comunitatea o să cumpăr domeniu.
Mulțumesc.
unknow- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Data înscrierii : 06/03/2016
Mulțumiri : 0
Re: Bună Ziua.
eu știam că datele personale nu se pun pe forumgratuit, știu că se primește avertisment/warn!
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Era un exemplu , nu e date mele personale.
Upp .
Buna ziua,
Sectiunea aceasta nu este adecvata promovarii, pentru acest lucru exista sectiunea de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] exclusiv pentru forumurile Forumgratuit. In cazul in care forumul dvs. apartine de Forumgratuit il puteti propune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] spre a fi promovat, asteptati sa fie acceptat, deschideti un subiect in cadrul forumului dvs. similar cu acesta, postati link-ul subiectului din cadrul forumului dvs. in subiectul promovarii de pe acest forum.
De asemenea, va rog sa readuceti in atentie subiectul dvs. doar daca au trecut cel putin 24 ore fara sa primiti un raspuns.
De asemenea, va rog sa readuceti in atentie subiectul dvs. doar daca au trecut cel putin 24 ore fara sa primiti un raspuns.
Subiecte similare
» Buna ziua.
» Bună Ziua.
» Tema cu edit - Cod
» 1 Iunie - Ziua copilului
» Mesaj automat de ziua de nastere..
» Bună Ziua.
» Tema cu edit - Cod
» 1 Iunie - Ziua copilului
» Mesaj automat de ziua de nastere..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: