problema iconita fiecare forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat problema iconita fiecare forum

Mesaj Scris de Stroke33 07.08.19 15:18

salut,cum fac si eu ca aici? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . am incercat tutorialele si sunt buguite la mine pe forum.

forum:evict.forumgratuit.ro
versiune:punbb
Stroke33

Stroke33
Membru Forumgratuit

Mesaje : 169
Varsta : 16
Localizare : Romania
Data înscrierii : 18/12/2016
Mulțumiri : 2
Pachetul Gratuit Opera punBB

https://tesloianu.forumgratuit.ro
Stroke33 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problema iconita fiecare forum

Mesaj Scris de Stroke33 09.08.19 16:40

up,cineva?
Stroke33

Stroke33
Membru Forumgratuit

Mesaje : 169
Varsta : 16
Localizare : Romania
Data înscrierii : 18/12/2016
Mulțumiri : 2
Pachetul Gratuit Opera punBB

https://tesloianu.forumgratuit.ro
Stroke33 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problema iconita fiecare forum

Mesaj Scris de Stroke33 09.08.19 16:43

up,se poate mai repede?

am incercat si cu adresa imaginii la forum si tot degeaba
Stroke33

Stroke33
Membru Forumgratuit

Mesaje : 169
Varsta : 16
Localizare : Romania
Data înscrierii : 18/12/2016
Mulțumiri : 2
Pachetul Gratuit Opera punBB

https://tesloianu.forumgratuit.ro
Stroke33 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problema iconita fiecare forum

Mesaj Scris de Fantasy 14.08.19 20:11

Vă rugăm să readuceți în atenție întrebarea dumneavoastră doar dacă au trecut cel puțin 24 de ore fară să primiți un răspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteți folosi butonul  Butonul editeaza.
Mulţumesc pentru înţelegere !



Referitor la problema,

Mergeti in index_box, indentificati 

Cod:
{catrow.forumrow.FORUM_DESC}

inlocuiti cu:

Cod:
<span class="forum_desc">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>

mergeti in foaia de stil css si adaugati:

Cod:
.forum_desc img {
position: relative;
margin-top: -10px; */valorile pot fi modificate dupa bunul plac*/
margin-left: -40px; */valorile pot fi modificate dupa bunul plac*/
}

sau (daca cel anterior nu functioneaza.)

Cod:
.pun tbody.statused td.tcl img {
  position: relative !important;
  left: -40px !important;
  top: -5px !important;
}
Fantasy

Fantasy
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 2037
Varsta : 24
Localizare : Brăila / România
Data înscrierii : 07/01/2013
Mulțumiri : 87
Pachetul Gratuit Opera punBB

http://diversforum.forumgratuit.ro
Fantasy a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problema iconita fiecare forum

Mesaj Scris de Stroke33 14.08.19 20:53

rezolvat,problema era de la overallheader
Stroke33

Stroke33
Membru Forumgratuit

Mesaje : 169
Varsta : 16
Localizare : Romania
Data înscrierii : 18/12/2016
Mulțumiri : 2
Pachetul Gratuit Opera punBB

https://tesloianu.forumgratuit.ro
Stroke33 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum