Problema la iconita de la membri..
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Problema la iconita de la membri..
Am incercat sa adaug pe forum iconita la membri in fuctie de grupul din care fac parte.... (in Javascript)
Si , nu`mi apar...Am sters am adaugat din nou .. Nimic , am sters ce avea in css legat de iconite si am adaugat din nou codul in Javascript si nimic... :|M-ati putea ajuta cu acest cod.. ?
- Acest cod..:
- Cod:
$(function(){
var iconoNickPorColorGrupo = new Array();
//########## ZONA EDITABLE ################################################################################
var anchoIconoDeNick = 16; // <-- Marimea in pixeli a iconitelor
iconoNickPorColorGrupo["#FF0000"] ="/forum/images/group_icons/fondator.gif"; // <-- De exemplu Grupul de Administratori
iconoNickPorColorGrupo["#0558FF"] ="/forum/images/group_icons/fondatori.png"; // <-- De exemplu Grupul de AdminstratoriCO
//########## FIN ZONA EDITABLE ############################################################################
$("a[href^='/u']>span").each(function(index){
var strstyle=$(this).attr("style");
if(strstyle != undefined) {
var strcolor = strstyle.split(":")[1];
if(iconoNickPorColorGrupo[strcolor]) {
$(this).closest("a[href^='/u']")
.css({"background": "url(" + iconoNickPorColorGrupo[strcolor] + ") no-repeat left", "padding-left": (anchoIconoDeNick+1) + "px", "display": "inline-block"});
}
}
});
});
Adaugat intre code
Si , nu`mi apar...Am sters am adaugat din nou .. Nimic , am sters ce avea in css legat de iconite si am adaugat din nou codul in Javascript si nimic... :|M-ati putea ajuta cu acest cod.. ?
Ultima editare efectuata de catre BSG* in Dum Ian 12, 2014 7:58 pm, editata de 2 ori
Re: Problema la iconita de la membri..
Buna ziua,
Intrati in:
P.A ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Optiunile utilizatorilor ~> Nume de utilizatori colorate? : Bifati DA
Verificati daca corespund culorile #FF0000 si #0558FF cu cele ale grupurilor dvs.
Intrati in:
P.A ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Optiunile utilizatorilor ~> Nume de utilizatori colorate? : Bifati DA
Verificati daca corespund culorile #FF0000 si #0558FF cu cele ale grupurilor dvs.
Le am bifate pe "DA" si .. Culorile corespund.. SI tot nu`mi apare
Buna ziua. Ati introdus gresit adresele imaginilor :
- Cod:
iconoNickPorColorGrupo["#FF0000"] ="/forum/images/group_icons/fondator.gif"; // <-- De exemplu Grupul de Administratori
iconoNickPorColorGrupo["#0558FF"] ="/forum/images/group_icons/fondatori.png"; // <-- De exemplu Grupul de AdminstratoriCO
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Link-ul iconului trebuie sa fie sub forma http:// , forma actuala va face scriptul nefunctional. Descarcati iconurile in pc si incarcatile pe un host de imagini.
Nici asa..
Le-am salvat , le-am dat up pe un site... si tot nimic.
- Cod:
iconoNickPorColorGrupo["0073ff"] ="http://s29.postimg.org/6lbhcipyr/fondatori.png"; // <-- De exemplu Grupul de Administratori
Le-am salvat , le-am dat up pe un site... si tot nimic.
Codul culorii trebuie sa fie cu # in fata.
- Cod:
iconoNickPorColorGrupo["#0073ff"] ="http://s29.postimg.org/6lbhcipyr/fondatori.png"; // <-- De exemplu Grupul de Administratori
Buna incearca acest cod il pui in foaia de stil CSS
- Cod:
a[href="/u55"],a[href="/u67"],a[href="/u4"],a[href="/u23"],a[href="/u63"],a[href="/u25"],a[href="/u65"]
,a[href="/u64"],a[href="/u63"],a[href="/u11"],a[href="/u53"],a[href="/u79"],a[href="/u80"],a[href="/u34"],a[href="/u9"]
,a[href="/u19"],a[href="/u51"],a[href="/u12"],a[href="/u47"],a[href="/u49"],a[href="/u5"],a[href="/u60"],a[href="/u22"]
,a[href="/u75"],a[href="/u76"],a[href="/u41"],a[href="/u39"],a[href="/u46"],a[href="/u62"],a[href="/u15"],a[href="/u24"],
a[href="/u35"],a[href="/u82"],a[href="/u21"],a[href="/u37"],a[href="/u78"],a[href="/u69"],a[href="/u42"],a[href="/u77"],a[href="/u20"] ,a[href="/u28"] ,a[href="/u13"] ,a[href="/u43"] ,a[href="/u61"] ,a[href="/u83"] ,a[href="/u17"] ,a[href="/u45"] ,a[href="/u52"] ,a[href="/u33"] ,a[href="/u18"] ,a[href="/u27"] ,a[href="/u59"] ,a[href="/u50"] ,a[href="/u38"] ,a[href="/u57"] ,a[href="/u70"] ,a[href="/u54"] ,a[href="/u16"] ,a[href="/u44"] ,a[href="/u48"] ,a[href="/u74"] ,a[href="/u36"] ,a[href="/u30"] ,a[href="/u56"] ,a[href="/u81"] ,a[href="/u31"] ,a[href="/u68"] ,a[href="/u72"] ,a[href="/u40"] ,a[href="/u58"] ,a[href="/u8"],a[href="/u57"],a[href="/u86"]{
background: url(http://forcezone.ro/public/style_memb/membru-fz.png);
padding-left: 18px;
background-repeat: no-repeat !important;
}
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum adaug iconita la membri noi
» Problema cu iconita de la legenda ( imi apare si in fata avatarului ) !
» Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema iconita subforum
» Problema cu iconita de la legenda ( imi apare si in fata avatarului ) !
» Cum pot face ca o iconita sa se administereze la toti membri care nu au un anumit grad pe forum ?
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema iconita subforum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum