Certificat SSL valid ?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Certificat SSL valid ?
Va salut !
Domnilor Administratori
Va adresez intrebare :
Certificatul SSL (pt forumul ce-l administrez eu ) de la Let's Encrypt , este valabil ?
Domnilor Administratori
Va adresez intrebare :
Certificatul SSL (pt forumul ce-l administrez eu ) de la Let's Encrypt , este valabil ?
Re: Certificat SSL valid ?
Daca forumul la care te referi e cel din profil, atunci nu, certificatul tau nu este valid.
1. ,,certificatul tau nu este valid ''R1bb0N a scris:Daca forumul la care te referi e cel din profil, atunci nu, certificatul tau nu este valid.
In momentul de fata , forumul sporttable1.forum/z , nu are un certificat SSL , asa ca nu are ce sa fie valid.
2.Am avut , pana acum cateva zile un certificat SSL valid , dar a expirat si am inteles ca , daca achizitionez un nou certificat ( reinoiesc ) , acesta nu va mai fi valid pt forumul administrat de mine.
Intrebarea mea catre Administratori , era cat se poate de clara , pot cumpara un certificat SSL care sa fie valabil pe forum .
3.Consider ca raspunsul tau , trebuia insotit de-o anumita explicatie si eventual o solutie.
Multumesc frumos , totusi , pt. raspuns .
1.Ai intrebat daca certificatul de pe forumul pe care il administrezi este valid. Stiind ca nu ai un certificat, nu inteleg de ce ai pus intrebarea.
2.Daca reinnoiesti certificatul, atunci vei primi un certificat nou valid pentru forumul tau.
3.Am raspuns la intrebarea pusa de tine pe forum, nu la cea la care te gandesti. Probabil ca ar fi o idee buna sa iti citesti postarea...
2.Daca reinnoiesti certificatul, atunci vei primi un certificat nou valid pentru forumul tau.
3.Am raspuns la intrebarea pusa de tine pe forum, nu la cea la care te gandesti. Probabil ca ar fi o idee buna sa iti citesti postarea...
Având în vedere că autorul nu a mai arătat interes pentru acestă problemă, topicul va fii închis și trimis la coș. Dacă problema nu v-a fost rezolvată, vă invităm să deschideți un nou subiect, în secțiunea corespunzătoare si având un titlu explicit.
Subiecte similare
» Certificat ssl
» Cum dezactivez certificat SSL
» Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
» Din: Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
» Certificat SSL acum GRATUIT pentru toate forumurile
» Cum dezactivez certificat SSL
» Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
» Din: Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
» Certificat SSL acum GRATUIT pentru toate forumurile
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: