Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
Buna ziua! Datorita faptului ca pe forumul Sporttable1.forumhit.ro nu s-a rezolvat inca problema si unii dintre utilizatori nu pot inca accesa forumul am decis sa achizitionam un certificat SSL. As dori sa stiu cat dureaza instalarea acestuia deoarece desii este confirmata achizitionarea acestuia apare ca este in curs de instalare.Mentionez ca achizitionarea a fost facuta pe 29.12. Daca apas pe certificat SSL apare ,, Certificatul SSL este in curs de instalare. De indata ce acesta va fi configurat pe numele dvs. de domeniu, veti avea acces la optiunile de configurare ale acestuia.,,
Re: Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
Buna ziua!Exact aceasta este problema pe care si colegul meu vasilica51 a adus-o in atentia dvs. Deoarece nu s-a rezolvat si utilizatorii nu pot accesa forumul am achizitionat certificatul SSL. Nu ne-am gandit ca acesta nu poate fi instalat.Referitor la avertismente in panoul de administrare......nu sunt. Speram ca aceasta problema sa fie mai rapid solutionata dar desii au fost mai multe persoane care au semnalat acest lucru inca nu s-a gasit rezolvarea. Acum avem deja doua probleme. Imposibilitatea utilizatorilor de a accesa forumul si instalarea SSL. Sper sa existe cineva aici care sa ne ajute sa rezolvam aceste probleme.Multumesc!
Buna ziua,
Instalarea certificatului SSL se face in mod automat, asta nu afecteaza forumul in sine, dupa instalarea acelui certificat pe forumul dvs. veti putea securiza forumul mult mai bine. Se poate sa imi lasati un link catre forumurile cu problema?
Instalarea certificatului SSL se face in mod automat, asta nu afecteaza forumul in sine, dupa instalarea acelui certificat pe forumul dvs. veti putea securiza forumul mult mai bine. Se poate sa imi lasati un link catre forumurile cu problema?
Bună seara,
Problema întâmpinată de dvs. este datorată conținutului și/sau fișierelor uploadate/link-urilor postate care au fost detectate de Google ca și malware - acestea duc la "belele" de genul acesta. Fiți atenți de unde captați informațiile și/sau ce fișiere/link-uri expuneți în cadrul propriilor forumuri.
Ca o soluționare promptă (la momentul actual), încercați soluția specificată aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Problema întâmpinată de dvs. este datorată conținutului și/sau fișierelor uploadate/link-urilor postate care au fost detectate de Google ca și malware - acestea duc la "belele" de genul acesta. Fiți atenți de unde captați informațiile și/sau ce fișiere/link-uri expuneți în cadrul propriilor forumuri.
Ca o soluționare promptă (la momentul actual), încercați soluția specificată aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Problema persista in continuare si nu a fost solutionata desii subiectul a fost dezbatut in probleme de conectare.....am incercat toate recomadarile primite...tocmai de aceea am achizitionat certificatul SSL. am crezut ca asa vom rezolva problema. Asteptam in continuare solutii .
Subiecte similare
» Din: Certificat SSL neinstalat inca desii e achizitionat
» Domeniu forum achiziționat insa apare cu link-ul forumgratuit
» Certificat ssl
» Cum dezactivez certificat SSL
» Certificat SSL valid ?
» Domeniu forum achiziționat insa apare cu link-ul forumgratuit
» Certificat ssl
» Cum dezactivez certificat SSL
» Certificat SSL valid ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: