IPB forumgratuit Installer ! In dezvoltare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
IPB forumgratuit Installer ! In dezvoltare
Salutare dragi prieteni curand am pus in practica un cod de instalare gen IPB, voi incerca sa fac acest cod automat cu instalarea platformei IPB! Pana acum am facut acest rezultat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca adaugi codul pe care l-am creat momentan doar asta va v-a aparea
Tu ca Admin poti vedea fereastra de instalare dar un vizitator nu v-a putea !
Acest cod vine cu tema IPB default fara hock-uri, hock-urile ma voi gandi eu cum le puteti lua !
Acest proiect este in dezvoltare si v-a dura ceva timp fiindca timpul nu imi permite !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca adaugi codul pe care l-am creat momentan doar asta va v-a aparea
Tu ca Admin poti vedea fereastra de instalare dar un vizitator nu v-a putea !
Acest cod vine cu tema IPB default fara hock-uri, hock-urile ma voi gandi eu cum le puteti lua !
Acest proiect este in dezvoltare si v-a dura ceva timp fiindca timpul nu imi permite !
Re: IPB forumgratuit Installer ! In dezvoltare
Bună seara,
Forumgratuit nu oferă acces la baza de date și la managerul de fișiere al unui forum, prin urmare nu puteți instala platforma Invision Power Board sau orice altă platformă personalizată, așa cum ați prezentat în imaginile de mai sus. Totodată, Forumgratuit nu oferă opțiunea de a crea pagini PHP, ci doar HTML. Pagina de instalare a platformei Forumgratuit nu poate fi manipulată, nu se poate instala IPB cu ajutorul acesteia. Invision Power Board este o platformă contra cost și nu va fi niciodată integrată în Forumgratuit, nu își are rostul. Există deja o versiune asemănătoare numită Invision. S-au vehiculat deja prea multe vorbe despre această platformă numită IPB. Forumgratuit este o platformă limitată și nu are în plan integrarea platformei IPB. Un simplu cod nu poate instala o platformă personalizată.
Dacă aveți nelămuriri vă rog să îmi trimiteți un mesaj privat.
Forumgratuit nu oferă acces la baza de date și la managerul de fișiere al unui forum, prin urmare nu puteți instala platforma Invision Power Board sau orice altă platformă personalizată, așa cum ați prezentat în imaginile de mai sus. Totodată, Forumgratuit nu oferă opțiunea de a crea pagini PHP, ci doar HTML. Pagina de instalare a platformei Forumgratuit nu poate fi manipulată, nu se poate instala IPB cu ajutorul acesteia. Invision Power Board este o platformă contra cost și nu va fi niciodată integrată în Forumgratuit, nu își are rostul. Există deja o versiune asemănătoare numită Invision. S-au vehiculat deja prea multe vorbe despre această platformă numită IPB. Forumgratuit este o platformă limitată și nu are în plan integrarea platformei IPB. Un simplu cod nu poate instala o platformă personalizată.
Dacă aveți nelămuriri vă rog să îmi trimiteți un mesaj privat.
Subiecte similare
» Dezvoltare, temă IPB.Board default pentru utilizatori!
» Teme Forumgratuit
» bara ForumGratuit
» Semnatura ForumGratuit
» Semnaturi forumgratuit
» Teme Forumgratuit
» bara ForumGratuit
» Semnatura ForumGratuit
» Semnaturi forumgratuit
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum