Dezvoltare, temă IPB.Board default pentru utilizatori!
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Dezvoltare, temă IPB.Board default pentru utilizatori!
Salut dragi utilizatori, de curând m-am hotărât să dezvolt o temă IPB.Board pentru toate forumurile gratuite această temă o voi încerca pe versiunea phpbb3 dacă nu îmi va iesi voi schimba versiunea în invision, puteți să vedeți actualizarile [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Sper să vă placă această temă și funcțiile noi .
Aștept păreri și propuneri
Aștept păreri și propuneri
Re: Dezvoltare, temă IPB.Board default pentru utilizatori!
arată bine, abea aștept să o termini.
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Cel mai bine era sa pui pe o tema de a ta,sa nu aiba nimeni acces la fisiere pana nu este gata.
@Petronel YT, într-adevăr tema a fost făcută dar pe versiunea punbb eu încerc pe phpbb3 și asta este fără css-ul inițial al temei și voi încerca să aseamăn tema aceasta ca cea de pe Ipb, deși am spus pe ce versiune se dezvoltă proiectul tot nu ai înțeles
Arata destul de bine deocamdata. Am vazut ca ai adaugat shoutbox-ul de pe IPB(doar structura si design-ul). E pus doar de forma sau va fi utilizabil?
Acum acel shoubox e pus doar de forma, e unul fake acum lucrez la structura temei apoi voi lucra la shoubox si la celelate obtiunii, adica file download, blog toate se vor trage din baza de date creata pe forum. Oricum acest proiect este gratis si va dura ceva timp pana o sa fie gata.
Că tot a venit vorba de ShoutBox voi încerca să îl fac utilizabil și poate îmi va ieși.
Că tot a venit vorba de ShoutBox voi încerca să îl fac utilizabil și poate îmi va ieși.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Defectiuni la tema Animate IP.Board
» din: Board IT - New site about IT
» Subiecte mesaje utilizatori ca pe tema ipb
» IPB forumgratuit Installer ! In dezvoltare
» Board index
» din: Board IT - New site about IT
» Subiecte mesaje utilizatori ca pe tema ipb
» IPB forumgratuit Installer ! In dezvoltare
» Board index
Pagina 1 din 2