Cum pot sterge aceste chestii?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Hiroto.- Membru nou
Varsta : 25
Data înscrierii : 09/07/2018
Mulțumiri : 0
Re: Cum pot sterge aceste chestii?
Salut !
Acele link-uri din subsol se pot elimina doar cu ajutorul creditelor. Mai multe detalii legate de credite gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
In ceea ce priveste stergerea cookies-ului de pe forum.
Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General ~> index_body, si stergeti urmatorul cod:
Acele link-uri din subsol se pot elimina doar cu ajutorul creditelor. Mai multe detalii legate de credite gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General ~> index_body, si stergeti urmatorul cod:
- Cod:
<!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
<br /><a href="{switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
<!-- END switch_delete_cookies -->
nu imi gaseste codul pe care l-ai spus.
Hiroto.- Membru nou
Rekool a scris:Salut !
Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General ~> index_body, si stergeti urmatorul cod:Salvati si publicati template-ul.
- Cod:
<!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
<br /><a href="{switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
<!-- END switch_delete_cookies -->
'Prima data ati spus index_body' dar am rezolvat acum ca am cautat in index_box
Hiroto.- Membru nou
Pentru ca difera de la forum la forum.
Avand in vedere ca in topicul respectiv nu exista niciun mesaj concret care ar putea duce la rezolvarea problemei prezentate , acesta va fi trimis la cosul de gunoi.
Avand in vedere ca in topicul respectiv nu exista niciun mesaj concret care ar putea duce la rezolvarea problemei prezentate , acesta va fi trimis la cosul de gunoi.
Subiecte similare
» Cum pot scoate niste chestii din PM?
» Cum scap de reclamele de la diferite chestii?
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Cum pot pune acele chestii cu Zile De Nastere si Statistici cu imagini diferite?
» Nu pot sterge topicuri
» Cum scap de reclamele de la diferite chestii?
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Cum pot pune acele chestii cu Zile De Nastere si Statistici cu imagini diferite?
» Nu pot sterge topicuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum