Nu pot sterge topicuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu pot sterge topicuri
Salutari.
Pe forumul meu, am o problema,
Nu merge functia X.
In FAQ, in partea de jos. este o asemenea intrebare care ma trimite la support.. si cautand aceasta eroare. Nu am gasit nicaieri un topic legat de asta.
Ce pot face pentru a activa functia X?
Pe forumul meu, am o problema,
Nu merge functia X.
In FAQ, in partea de jos. este o asemenea intrebare care ma trimite la support.. si cautand aceasta eroare. Nu am gasit nicaieri un topic legat de asta.
Ce pot face pentru a activa functia X?
Re: Nu pot sterge topicuri
Va referiti la FAQ ~> Forumgratuit ~> De ce functia X nu este disponibila?
Ceea ce trebuie sa faceti este sa cautati daca nu exista deja o propunere asemanatoare: https://help.forumgratuit.ro/f14-sugestii-pentru-forumurile-voastre si daca nu, puteti deschide un topic acolo descriind sugestia.
se refera la o implementarea unei optiuni noi pe forumgratuit, care inca nu exista.In cazul in care considerati ca o functie trebuie sa fie adaugata, va rugam sa vizitati site-ul forum de suport pentru a vedea ce zic despre aceasta ceilalti utilizatori sau administratori.
Ceea ce trebuie sa faceti este sa cautati daca nu exista deja o propunere asemanatoare: https://help.forumgratuit.ro/f14-sugestii-pentru-forumurile-voastre si daca nu, puteti deschide un topic acolo descriind sugestia.
Deci, nu pot sterge Topicuri/Mesaje private ?
Nu prea am inteles la ce va referiti.. si daca are legatura cu problema prezentata in primul post #1.
Mica mea problema este ca.
Nu pot sterge topic uri. Cand apas pe Delete ma redirectioneaza intr'o noua pagina. unde probabil trebuia sa fie Intrebarea daca sunt de acord sau nu sa sterg acel topic.
Ei la mine nu apare nimic. Apare meniul de sus cu.. Acasa Calendar.. Si imediat dedesupt apare Panoul Administrativ.
Aceasta este problema mea.
Nu pot sterge topic uri. Cand apas pe Delete ma redirectioneaza intr'o noua pagina. unde probabil trebuia sa fie Intrebarea daca sunt de acord sau nu sa sterg acel topic.
Ei la mine nu apare nimic. Apare meniul de sus cu.. Acasa Calendar.. Si imediat dedesupt apare Panoul Administrativ.
Aceasta este problema mea.
Incercati sa resetati, pe rand, urmatoarele template-uri: confirm_body si viewtopic_body.
Atentie totusi la viewtopic_body, - daca ati aplicat modificari asupra lui copiati mai intai continutul template-ului si salvati-l in Notepad.
Atentie totusi la viewtopic_body, - daca ati aplicat modificari asupra lui copiati mai intai continutul template-ului si salvati-l in Notepad.
DA, era de la confirm_body!
Multumesc de ajutor
O zi buna
Multumesc de ajutor
O zi buna
Subiecte similare
» Nu Pot Sterge Ceva !
» Cum pot sterge arhiva chatului?
» Sterge bara de la +
» Nu mi se sterge forumul
» Pot sterge footerul?
» Cum pot sterge arhiva chatului?
» Sterge bara de la +
» Nu mi se sterge forumul
» Pot sterge footerul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum