Noutate: Pachete Forumgratuit Disponibile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Noutate: Pachete Forumgratuit Disponibile
Rezumarea primului mesaj :
Noutate: Pachete Forumgratuit |
Dragi utilizatori Forumgratuit, Va prezentam astăzi Pachetele Forumgratuit Prezentarea pachetelor ForumgratuitPachetele Forumgratuit reprezintă o modalitate de a vă îmbogăți forumul cu funcții suplimentare. După cum știți, Forumgratuit oferă de mulți ani posibilitatea de a crea un forum gratuit, cu o bogată diversitate de caracteristici.Datorită sosirii pachetelor Forumgratuit, achiziționarea unui pachet vă va permite să accesați un set de caracteristici suplimentare, lăsându-vă liber să activați sau nu, punct-cu-punct, pentru fiecare dintre aceste opțiuni. Aceste pachete intervin în principal ca răspuns la problemele tehnice care perturbe utilizarea generală a serviciului, în special datorită naturii internaționale a Forumactif. Dar ele sunt și manifestarea unei evoluții a web-ului și a forumului. Ei au evoluat în aproape 10 ani, iar Forumgratuit trebuie să evolueze în aceeași direcție, în scopul de a adopta un model de afaceri pentru a asigura calitatea, durabilitatea și continuitatea serviciului nostru. Pachetele ForumgratuitForumurile Forumgratuit oferă trei pachete, care sunt pachetele gratuite, avansate și Premium. Iată o prezentare neexhaustivă:
Veți găsi o prezentare mai completă a fiecărui pachet din panoul de administrare din fila Diverse . Plată Lunară sau AnualăVeți putea plăti pachete cu o plată lunară sau anuală:
Pachetele, utilizează creditele. Abonarea la un pachet anual necesită, prin urmare, un sold suficient de credite pe forum. În acest sens, nimic nu se schimbă, cumpărarea creditelor se face în același mod ca și în trecut, prin intermediul Allopass, Paypal, Hipay sau Skrill sau Stripe. Pentru a vă abona la un pachet, accesați: PDA -> Diverse -> pachete Forumgratuit Speram ca aceste noi pachete, sa fie de placul dumneavoastră! Salutari! |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Ultima editare efectuata de catre Teodor in Mar Apr 10, 2018 6:20 pm, editata de 3 ori
Re: Noutate: Pachete Forumgratuit Disponibile
Salutare ,de ce nu pot folosi creditele pentru plata unui pachet ? am ales un pachet cu plata lunara ,am credite suficiente si imi spune ca trebuie sa platesc prin paypal. Daca nu pot folosi acele credite ce fac cu ele ?Multumesc.
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Salut,
Momentan plata lunară se poate face doar cu PayPal, si va costa cam 8€ pe luna.
Momentan creditele se vor putea folosi pentru o plata anuală, sau rennoirea a domeniului, publicitate săi certificatul SSL.
Salutari!
Momentan plata lunară se poate face doar cu PayPal, si va costa cam 8€ pe luna.
Momentan creditele se vor putea folosi pentru o plata anuală, sau rennoirea a domeniului, publicitate săi certificatul SSL.
Salutari!
Ok multumesc mult de raspuns.
Dani David- Membru activ
Buna ziua! am achizitionat pachetul premium si vroiam sa iuntreb cand se dezactiveaza dreptul de autor si legat de spatiul de stocare am vazut ca am primit 2gb ,acesti 2gb este pt un an sau lunar ca nu am inteles acest aspect. Legat de publicitate am vazut ca pentru dezactivare
doar pt membri este 1000 pct iar pentru toti 2000 pct. pe ce perioada se dezactiveaza publicitatea ?Multumesc!
doar pt membri este 1000 pct iar pentru toti 2000 pct. pe ce perioada se dezactiveaza publicitatea ?Multumesc!
Dani David- Membru activ
Dani David a scris:Buna ziua! am achizitionat pachetul premium si vroiam sa iuntreb cand se dezactiveaza dreptul de autor si legat de spatiul de stocare am vazut ca am primit 2gb ,acesti 2gb este pt un an sau lunar ca nu am inteles acest aspect.Multumesc!
Salutare , dacă aţi achiziţionat un pachet pe un an , aceste beneficii vor fi pe un an , dacă aţi achiziţionat lunar , spatiul de stocare va fi pe lună (plătiţi rămâneţi cu cei 2 gb dacă nu mai plătiţi pachetul, veţi revenii la stocarea iniţială)
Legat de dezactivarea drepturilor de autor , mai necesită încă o achiziţie dacă doriţi dezactivarea drepturilor de autor FG.
O zi frumoasă în continuare !
Lucifer a scris:Dani David a scris:Buna ziua! am achizitionat pachetul premium si vroiam sa iuntreb cand se dezactiveaza dreptul de autor si legat de spatiul de stocare am vazut ca am primit 2gb ,acesti 2gb este pt un an sau lunar ca nu am inteles acest aspect.Multumesc!
Salutare , dacă aţi achiziţionat un pachet pe un an , aceste beneficii vor fi pe un an , dacă aţi achiziţionat lunar , spatiul de stocare va fi pe lună (plătiţi rămâneţi cu cei 2 gb dacă nu mai plătiţi pachetul, veţi revenii la stocarea iniţială)
Legat de dezactivarea drepturilor de autor , mai necesită încă o achiziţie dacă doriţi dezactivarea drepturilor de autor FG.
O zi frumoasă în continuare !
Am achizitionat pachetul premium pe un an ,dezactivarea dreptului de autor este inclusa in pachet doar ca trebuia sa mai dezactivez eu din panel .Acum este dezactivata.Legat de publicitate asteptam un raspuns cele 1000 de credite pt dezactivare reclame sunt pentru un an?
Dani David- Membru activ
Buna ziua,
Da @Dani David, pentru cele 1000 de credite vei dezactiva publicitatea pentru 12 luni.
O zi buna.
Da @Dani David, pentru cele 1000 de credite vei dezactiva publicitatea pentru 12 luni.
O zi buna.
Isaac a scris:Buna ziua,
O zi buna.
Multumesc @Isaac am achizitionat pachetul de 1000pct.
Dani David- Membru activ
Adica pentru cine vrea numai domeniu la un forum trebuie sa cumpare pachetul Avansat?!!! 3,600 credite... adica inca 2,000 in plus...
H4cK3R*uL a scris:Adica pentru cine vrea numai domeniu la un forum trebuie sa cumpare pachetul Avansat?!!! 3,600 credite... adica inca 2,000 in plus...
Bună seara , da este necesar să achiziţionaţi un pachet pentru a putea să vă înregistraţi un domeniu şi alte beneficii în funcţie de pachet .
Salutări
Daa, foarte tare, de doua mai scump comparativ cu un forum IPBoard (Domeniu + WebHost platit) dar beneficii mult mai putine oferite...
Buna ziua,
Intradevar, insa aceasta platforma ofera destul de multe avantaje de cand este lansata, mai exact anul 2004, eu cred ca cei de la firma au procedat destul de corect adaugad aceste pachete.
Mai multe detalii nu va putem oferi in acest moment, asteptam si noi ca toti utilizatori sa vedem ce ne vor mai oferi.
Numai bine, SSYT.
Intradevar, insa aceasta platforma ofera destul de multe avantaje de cand este lansata, mai exact anul 2004, eu cred ca cei de la firma au procedat destul de corect adaugad aceste pachete.
Mai multe detalii nu va putem oferi in acest moment, asteptam si noi ca toti utilizatori sa vedem ce ne vor mai oferi.
Numai bine, SSYT.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Informații: Noi pachete de caracteristici pe Forumgratuit
» Noutate Forumgratuit: Continut popular in newsletters
» Certificatele SSL sunt acum disponibile pentru Forumgratuit.
» Certificatele SSL sunt acum disponibile pentru TOATE forumurile Forumgratuit
» Actualizare noua: Buton și carduri Twitter, disponibile pentru forumurile Forumgratuit
» Noutate Forumgratuit: Continut popular in newsletters
» Certificatele SSL sunt acum disponibile pentru Forumgratuit.
» Certificatele SSL sunt acum disponibile pentru TOATE forumurile Forumgratuit
» Actualizare noua: Buton și carduri Twitter, disponibile pentru forumurile Forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum